Bursa Emniyet Teşkilatına 235 Yeni Araç Tahsis Edildi

Bursa'da emniyet güçlerine 235 yeni araç kazandırıldı, güvenlik hizmetleri güçlendirildi.

Abone ol

İçişleri Bakanlığı tarafından Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne 235 yeni arazi aracı tahsis edilmesi dolayısıyla bir teslim töreni gerçekleştirildi.

Teslim Töreninin Detayları

İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yeni araçların polis teşkilatının operasyonel kapasitesini artıracağını belirtti.

Zaimoğlu, "Bursa, güvenlik açısından ön sıralarda yer alıyor. Amacımız, bu güzel şehri daha da güvenli hale getirmek. 235 yeni araçla suçla mücadelede daha etkin olacağız,” ifadelerini kullandı.

Teşekkürler ve Plaket Töreni

Törende ayrıca, araçların alımında katkıda bulunanlara plaket takdim edildi. Bunun ardından 235 yeni araç, tahsis edildiği birimlere teslim edilmek üzere yola çıktı.

Programa Katılanlar

Programda Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu ve Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı gibi isimler de yer aldı. Ayrıca çeşitli kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de törende bulundular.

İçişleri Bakanlığınca, Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen 235 yeni aracın teslim töreni gerçekleştirildi.

İsrail'in Saldırılarına Tepki Gündem Cumhurbaşkanı TEKNOFEST'te Gündem Bosna Hersek'te Sel Felaketi: 4 Kentte Zarar Gördü Gündem Kars'ın Gravyer Peyniri Coğrafi İşaretle Tescillendi Gündem