Buket Aydın'dan İmamoğlu'nun 'gizli' toplantısına yönelik açıklamalar: Resmen koltuğu Kılıçdaroğlu'nun altından çekmeye çalışıyorsunuz

İmamoğlu'nun, Kılıçdardoğlu’nun A takımında yer alan eski yöneticilerle yaptığı 'gizli' toplantıyı eleştiren Buket Aydın, "Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuğunu kaydırmaya çalışıyorlar. CHP’de ortalık karışır. Bence bu toplantılar daha yeni başladı. Ekrem İmamoğlu pimi çekilmiş bir el bombası gibi davranıyor." dedi.

Abone ol

CHP'de, "değişim" talebinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, bir dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu’nun A takımında yer alan eski yöneticilerle yaptığı çevrimiçi toplantının görüntüleri sızdırıldı.

Bu gelişme, CHP’de 'gizli toplantı' tartışması başlattı.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, İmamoğlu'nun 'gizli' toplantısına yönelik eleştirilerde bulundu.

İmamoğlu'na "Siz resmen koltuğu Kılıçdaroğlu'nun altından çekmeye çalışıyorsunuz." diyen Buket Aydın, videoyu sızdıranın da Kılıçdaroğlu olduğunu belirtti.

Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle;

Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuğunu kaydırmaya çalışıyorlar. CHP’de ortalık karışır. Bence bu toplantılar daha yeni başladı. Ekrem İmamoğlu pimi çekilmiş bir el bombası gibi davranıyor. Böyle davranmaya devam ettikçe CHP'de sular durulmaz ben de herkes gibi merak içinde bekliyorum. CHP’yi en çok savunanlar bile CHP’yi eleştirir hale geldiler. Bu toplantı felaket bir görüntü. Kemal Kılıçdaroğlu’na çok ayıp edilmiş diye düşünüyorum.
Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun gizli toplantısı hakkında ilk kez konuştu Gündem Terör örgütü üyesi yakalandı Gündem Kılıçdaroğlu tarih verdi! Kurultay ne zaman? Gündem AB'den Türkiye açıklaması! Gündem