Buket Aydın'dan Disney'e tepki vermeyen sanatçılara: Siz çakma Atatürkçüsünüz

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, 'Atatürk' dizisini yayından kaldıran Disney'e tepki göstermeyen muhalif sanatçılara dair değerlendirmelerde bulundu. Buket Aydın, "Çakma Atatürkçüler! Çakma muhalif Atatürkçüler! Ey Türkiye, gördün değil mi rezilleri! Dileniyorlardı oy dileniyorlardı! Mustafa Kemal Atatürk fotoğraflarıyla oy dileniyordu bu reziller, bu muhalif sanatçılar!" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın her hafta gündemin nabzını tutmaya devam ediyor.

'Buket Aydın ile Haftalık' programında açıklamalarda bulunan Aydın, seçim yenilgisi sonrası CHP ile İYİ Parti arasında çıkan yerel seçim kavgalarına ve 'Atatürk' dizisini yayından kaldıran Disney'e tepki göstermeyen muhalif sanatçılara dair değerlendirmelerde bulundu.

Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle...

"ATATÜRK'ÜN FOTOĞRAFLARIYLA DİLENİYORLARDI"

"Çakma Atatürkçüler! Çakma muhalif Atatürkçüler! Ey Türkiye, gördün değil mi rezilleri! Dileniyorlardı oy dileniyorlardı! Mustafa Kemal Atatürk fotoğraflarıyla oy dileniyordu bu reziller, bu muhalif sanatçılar! Yalvarıyorlardı; Atürkümüz için oy verin, Kemal Dedeme oy verin! N'oldu? Kaç gündür gündemde: Disney +, Atatürk'ün dizisini çekiyor, bunu yayınlamama kararı alıyor.

"ALIN PLATFORMUNUZU GİDİN!"

Birleştirip film haline getiriyor yalanlı dolanlı bir şeylerle 'sinemada ve FOX TV'de yayınlayacağız' diyor. Ermeni lobisinin baskıları sonucu bunun olduğunu biliyoruz. Ermeni lobisi sen kimsin? Senin platformunda yayınlasan ne olur? Yayınlamasan ne olur? Sen Atatürk'ün büyüklüğünün üstünü böyle örtebileceğini mi zannediyorsun? Kimse senin platformuna kalmadı! Platformunuzu da alın gidin! Çok da umrumuzdaydı. Nerede yayınlarsan yayınla! Böyle bir saçmalık var mı? Zaten Atatürk'ün adını nasıl bu şeylerle ağzınıza alabiliyorsunuz? Nasıl bu şeylere dahil edebiliyorsunuz? Doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Ermeni lobisi yüzünden yaptılarsa yazıklar olsun. Başka başka şeyler de yazmışlar. Disney, Türkiye'de yatırım yapmama kararı almış. Böyle büyük işlere girerken öyle kararlar mararlar olmaz. Atatürk, çok büyük bir isim. Herkes, üyeliğini iptal ediyor.

"PARALARI ALDINIZ DİYE SESİNİZ ÇIKMIYOR"

Bazı arkadaşlarımız var; güya Atatürkçü ama bunların Disney'le işi var. Bunlardan 'çıt' yok! Hiç! N'oldunuz? Çünkü siz çakma Atatürkçüsünüz. Çünkü siz Atatürk'ün adını kullanıyorsunuz. Çünkü siz Atatürkçü falan değilsiniz! İsminizi de vermiyorum, hiçbirinizin ismini burada muhatap alarak bir yere vardırmak da istemiyorum. Herkes de kim olduğunuzu biliyor. Çıkın o zaman aslanlar gibi! Paraları cukkaladınız diye sesiniz çıkmıyor. N'oldunuz? Bize 'hükümet yanlısı' dediniz değil mi? Vallahi ben sizden daha çok Atatürkçüyüm.

"ATATÜRK'ÜN BÜYÜKLÜĞÜNÜ HİÇBİRİNİZ GÖLGELEYEMEZSİNİZ"

Kimse Mustafa Kemal Atatürk'ün bu ülkenin kurucusunun adını bu şekilde ne geçirebilir ne de cüret edebilir. Bunu kim yapıyorsa yazıklar olsun! Hiçbir şeyinize de ihtiyacımız yok. Bunun arkasındaki Ermeni lobisiyse dertleri Türkiye'nin Azerbaycan'la olan dostluğudur. Sonsuza kadar bu dostluk sürecektir. Çatlasanız da patlasanız da devam edecektir. Azerbaycan, halkı bizim canımızdır kardeşimizdir bir tanemizdir. Size de sormayacağız. Siz anca platformunuzda dizi-film yayınlatmama işine girersiniz. Bel altı vurursunuz. Çok da umrumuzdaydı. Atatürk'ün büyüklüğünü hiçbiriniz gölgeleyemezsiniz"

Dışişleri Bakanlığı'dan '1973: Biltmore Oteli Cinayeti' paylaşımı Gündem Kılıçdaroğlu seçmenine kulak tıkadı! Gündem Meclis olağanüstü toplanacak! Gündem Son Dakika: TSK'da ilk kez kadın amiral atandı! Gündem