Buket Aydın'dan dikkat çeken Armageddon Savaşı (Melhame-i Kübra) açıklaması

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Haber Global ekranlarında 6 Şubat depremleri ile ilgili bir detaya dikkat çekti. Buket Aydın, "6 Şubat'ta yaşadığımız deprem Hatay'da büyük yıkıma sebep oldu. Bazı yurt dışı hesapları 'Armageddon Savaşı başlıyor' tweetleri attı depremden sonra. Bunun başlangıç olduğunu söylediler. Pozisyon olarak Amik Ovası'nda olacağı da söyleniyor. Yani Hatay'ı işaret eden bir nokta. O yüzden Hatay depremlerini bu şekilde yorumladılar." dedi.

Abone ol

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Haber Global ekranlarında yayınlanan Hilal Özdemir moderatörlüğündeki 'Mesele' programında önemli açıklamalarda bulundu.

Buket Aydın, 6 Şubat'ta meydana gelen ve 'asrın felaketi' olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler ile ilgili bir detaya dikkat çekti. 

Buket Aydın, "6 Şubat'ta yaşadığımız deprem Hatay'da büyük yıkıma sebep oldu. Bazı yurt dışı hesapları 'Armageddon Savaşı başlıyor' tweetleri attı depremden sonra. Bunun başlangıç olduğunu söylediler. Pozisyon olarak Amik Ovası'nda olacağı da söyleniyor. Yani Hatay'ı işaret eden bir nokta. O yüzden Hatay depremlerini bu şekilde yorumladılar." dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Mısır'a gidecek Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 ay sonra İstanbul ve Ankara'yı alacağız Gündem Özgür Özel'den İmamoğlu'na ziyaret! Gündem ABD'ye uçak gemisi tepkisi: Senin ne işin var orada? Gündem