Yavuz Ağıralioğlu parti kuracak mı? Buket Aydın sordu

14 Mayı seçimleri öncesinde 6'lı masadaki terör seviciliği sonrası partisinden istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programının konuğu oldu. Aydın, Ağıralioğlu'na çok merak edilen Parti kuracak mısınız? sorusunu yöneltti.

Abone ol

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin bu haftaki konuğu 14 Mayıs seçimleri öncesinde İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu oldu.

Buket Aydın, Ağıralioğlu'na herkesin cevabını merakla beklediği "Parti kuracak mısınız?" sorusunu yöneltti. 

Ağıralioğlu "Siyasi olarak bir mesuliyet hattındayım. Siyaset bir bayrak yarışı gibidir. Ben bu siyasi mesuliyet hattında yaklaşık 30 yıldır nöbet tutuyorum. Memleketimiz için ne yapmamız gerekiyorsa yerine getireceğim. Sayın cumhurbaşkanı son avansını aldı. Siyasetin mesuliyeti, eve bereket olmaktır. Bir annenin buzdolabını açtığında gördüğüdür hükümet. Sadece sandıktan çıkmak değildir. Biz sizi seçiyoruz, yaşam standartları düzelmiyor, cebimizde harçlık yok, ölürsek çocuklarımıza ne olacak endişesi taşıyoruz. Benim için siyaset, parti kurma hevesi değildir. Benim için siyaset 85 milyonun güçlü, standartları yüksek bir ülke, en zayıfın en güçlüden hakkı alabildiği bir ülke olması demektir. Bunlar organize edilemiyorsa parti kursan ne olur? Ben tertemiz bir sayfa açmak istiyorum. Akşener "Ben artık bırakıyorum, torunlarımı seveceğim, gelin üçüncü bir yol için milletin istikbaline koşun" derse koşarım. Akşener varken yapmam. Mezara parti içi kavga ederek girmeyeceğim." cevabını verdi. 

Makam odasında kalp krizi geçirdi Gündem Yavuz Ağıralioğlu: Cumhurbaşkanı adaylığını kabul ederdim Siyaset Ümit Özdağ Şam'a gidecek Gündem 'Değişim' çağrısını yineledi! Gündem