Buket Aydın, Adil Yıldırım ile değerlendirdi: Ex'ten next olur mu?

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin konuğu İlişki Kokçu Adil Yıldırım, ikili ilişkilere yönelik açıklamalarda bulundu. Buket Aydın'ın eski sevgili ile yeniden bir araya gelmenin doğru olup olmadığını sorması üzerine Yıldırım, "Eğer saygısızlık olmadıysa, olabilir" cevabını verdi.

Abone ol

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin konuğu İlişki Koçu Adil Yıldırım oldu.

İkili ilişkiler üzerine konuşan Adil Yıldırım, Buket Aydın'ın "Ex'ten next olur mu?" sorusuna "Eğer saygısızlık olmadıysa, çiftler arasında birbirlerine karşı saygısız cümleler, kötü bir kavga veya geri dönülemeyecek bir tartışma olmadıysa olabilir." cevabını verdi.

YENİ ADIMLAR ATMANIN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Bu zamana kadar edindiği tecrübeler ışığında konuya yeni bir pencere açmak istediğini ifade eden Yıldırım, "Neden hayatımızda yeni adımlar atmaya hiçbir zaman cesaretimiz olmaz, bizim için büyük bir başarı olmaz? Eğer aynı insanlarla defalarca kez denediysek, ayrıl barış olan kişi için 'başkasıyla olamam, kimse beni mutlu edemez' cümlesinin anlamı nedir biraz düşünmek lazım." dedi.

Buket Aydın ile Yüz Yüze: Adil Yıldırım

UNUTAMIYORUM DEDİKLERİNİN ADINI HATIRLAMIYORLAR

Eski sevgilisini unutamayan kişiler hakkındaki gözlemlerini anlatan Yıldırım, şu ifadeler ile yeni bir adım atmanın önemine değindi:

Bu yanlış bir bakış açısı çünkü bazen öyle bir vakalarla karşılaşıyoruz ki mesela bir danışan ağlayarak gelir, çok üzülür, onu yeni bir hayata adapte etmeye çalışırken o 8 ay sonra daha önce ağladığı kişinin adını hatırlamaz. Bakın unutamıyorum diyordu. Başka kimse beni mutlu edemez diyordu.. 8 ay sonra bir dans kursunda biriyle tanışır, nişanlanır evlenir, 'aa Aydın Bey neydi ya o adamın adı ben de hatırlamıyorum' der. Bu yeni bir adım atmanın bizim için büyük bir olay olduğunu gösteriyor. Ancak kaç kişinin buna cesareti var? Genelde yok. Bizim toplumda genel bir takılıp kalma, saplantı oluşturma durumu var.

Buket Aydın'ın "Gerçekten bizde saplantı durumu var, bence Avrupa ülkelerindekiler böyle değil." demesi üzerine Yıldırım, "Bir bir şeye fanatik bağlanıyoruz" açıklamasında bulundu.

Bakan Fidan, BM Genel Sekreteri ile görüştü Gündem Kılıçdaroğlu'ndan PKK'nın kurucusu Öcalan'ı öven Merdan Yanardağ'a destek Gündem Gazeteci Fuat Kozluklu'dan Fatih Portakal hakkında flaş sözler! Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani ile görüştü Gündem