'Buket Aydın ile Haftalık' da Rasim Ozan Kütahyalı'nın o sözlerine açıklık getirildi

'Buket Aydın ile Haftalık' önemli açıklamalara sahne oluyor. Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın her perşembe Youtube yayınında önemli açıklamalarda bulunuyor. Buket Aydın bugün Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın “Ben inanmadığım şeyi yapsaydım ve inanmadığım şekilde devreye girseydim İstanbul ve Ankara‘yı CHP alamazdı. Bunu da herkes bilir.” sözlerine yönelik açıklamasını aktardı.

Abone ol

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın Youtube yayınında gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın “Ben inanmadığım şeyi yapsaydım ve inanmadığım şekilde devreye girseydim İstanbul ve Ankara‘yı CHP alamazdı. Bunu da herkes bilir.” sözleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Buket Aydın bu konuda Rasim Ozan Kütahyalı ile görüştüğünü belirtti ve "Rasim Ozan Kütahyalı bu sözlerin yanlış anlaşıldığını ve üzgün olduğunu aktardı" dedi.

Bukey Aydın'a yaptığı açıklamada Rasim Ozan Kütahyalı şu ifadeleri kullandı:

“Ben o anda Ahmet Çakar‘a sinirlendim. Sinirle bir takım ifadeler kullandım. Aslında anlatmak istediğim şey bu değildi. Ben bir dönem siyasette aktif gazetecilik yaptım. O dönem bazı yanlışlar yapıldı. Biz bu yanlışları aktaramadık gösteremedik. Medya iyi bir şekilde kullanılmadı. Aslında CHP kazanmadı AK Parti kaybetti.

Ankara’da Mehmet Özhaseki’nin yanlış aday olduğunu eğer o dönem Süleyman Soylu aday gösterilseydi Mansur Yavaş’ı yenme ihtimalinin olduğunu, yine yapılan yanlışlardan birinin İstanbul’da yapıldığını açık açık ifade etmedim. Aslında İstanbul’da Binali Yıldırım doğru adaydı, fakat il başkanı ile arasında sürtüşmeler vardı. Buda verimli bir seçim kampanyasına engel oldu. Ben bunları söylemedim o topa girmedim. Çaba göstermedim. Yani o programda ben bunları söylemek istedim aslında. Bizim de siyaseten aktif olduğumuz bir dönemdi. Ama bu yanlışları dillendirmedik.”

Altılı Masanın yarısı yapıyor yarısı yıkıyor Gündem Alman ZDF televizyonu'ndan Kılıçdaroğlu yorumu: Popülaritesi yok Gündem Kırmızı kategoride aranan terörist Dilek Özer öldürüldü Gündem 30 büyükşehirde toplantı yapıldı Gündem