Buket Aydın günler öncesinden söyledi kulisler doğruladı: Ekrem İmamoğlu afişlerde Özgür Özel'i istemedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki reklam panolarında CHP lideri Özgür Özel'in görsellerini istemediği ve reklam ajansındaki rezervasyonları iptal ettirdiği ortaya çıktı. Buket Aydın günler öncesinden bu duruma dikkat çekmiş ve "Partinin ilçe adayları ile Özgür Özel'in değil Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafları var. Bu partinin genel başkanı İmamoğlu mu?" demişti.

Abone ol
  • Seçimlere sayılı günler kala CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki gerilim devam ediyor.

  • Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, geçtiğimiz günlerde CHP'nin seçim afişleri ile ilgili "Hiç bir yerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in afişi yok. Gören yok. Üstelik partinin ilçe adayları ile Özgür Özel'in değil Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafları var. Bu partinin genel başkanı İmamoğlu mu?" ifadelerini kullandı.
  • Buket Aydın'ın günler önceden yaptığı bu tespiti doğrulayan bir bilgi ortaya çıktı.

"EKREM İMAMOĞLU İSTANBUL'DA ÖZGÜR ÖZEL'İN GÖRSELİNİ İSTEMİYOR"

  • Kulis bilgisini aktaran gazeteci Zafer Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "CHP Genel Merkezi'nin medya planlama ajansı olan Time ajans daha önceden rezervasyon yaptırdığı ve pazar günü asılacak olan billboard ve diğer mecralar için Özgür Özel'in fotoğrafının bulunduğu baskı dokümanlarını bugün ilgili şehirlere gönderdi." dedi.
  • Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da Özgür Özel'in görselini istememesinden dolayı rezervasyonların iptal edildiği belirten Şahin'in paylaşımı şu şekilde devam etti:
Şu ana kadar CHP Genel Merkezi'nden firmalara aksi yönde bir itiraz gelmedi. İtiraz gelmemesi durumunda İstanbul'da CHP genel merkezin yani Özgür Özel'in görselleri kullanılmayacak.
Çanakkale Biga'da bir deprem daha! Gündem Murat Kurum'dan 'İstanbul trafiği' açıklaması Siyaset Taksi sorununun yerel seçim sonuçlarına etkisi olur mu? Gündem Murat Kurum, Kartal'da cemevi ziyaretinde bulundu Gündem