Buket Aydın, AFAD-AHBAP tartışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu

AFAD-AHBAP tartışmalarını değerlendiren Buket Aydın, "AHBAP ve AFAD kavgası artık sıktı. Aslında mesele siz devlete güvenmiyor musunuz da bir sanatçının kurduğu vakıfa bağış yapıyorsunuz? Yöneticileri sinirlendiren kısmı bu. Oraya verdin buraya verdin demeyelim. Kime verildiyse verildi yardımlar biran önce yerine ulaşsın." açıklamasında bulundu.

Abone ol

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli iki depremlerin ardından dünyadan ve Türkiye'nin dört bir yanından yardımlarda bulunuldu.

Şarkıcı Haluk Levent’in kurduğu AHBAP Derneği de büyük miktarda bağış topladı.

AHBAP Derneği’nin topladığı yardımlara yönelik eleştiriler yapıldı. Eleştiri yapanlar arasında siyasi isimlerde yer aldı.

"AHBAP VE AFAD KAVGASI ARTIK SIKTI"
Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın bu tartışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Rahatsız olunan konunun AFAD varken AHBAP’a bağış yapılması olduğunu belirten Buket Aydın, "AHBAP ve AFAD kavgası artık sıktı. Aslında mesele siz devlete güvenmiyor musunuz da bir sanatçının kurduğu vakıfa bağış yapıyorsunuz? Nerden biliyorsun o paranın yerine gideceğini? Yöneticileri sinirlendiren kısmı bu.” dedi.

"YARDIMLAR BİRAN ÖNCE YERİNE ULAŞŞIN"
Haluk Levent’in şeffaflık konusunda çok dikkatli olması gerektiğinin altını çizen Aydın, “Haluk Levent’in topladığı para çok yüksek bir miktar. İnanılmaz bir paradan bahsediyoruz. AHBAP’ta çok büyük bir para var. Kavga edip durmayalım. Oraya verdin buraya verdin demeyelim. Kime verildiyse verildi yardımlar biran önce yerine ulaşsın” ifadelerini kullandı.

Deprem bölgesinin en az bir yıl yardıma ihtiyacı olduğunu da ifade eden Aydın, “Yardımlarınızı hemen yapıp orayı unutmayın zamana yayın” açıklamasında bulundu.

Can kaybı 44 bin 218'e yükseldi Gündem Dönmez: Hasarsız bölgelerin tamamında gaz arzı sağlandı Gündem Deprem Sonrası Artan Kira Fiyatları, İstanbul Depreme Hazır Mı? Gündem Mehmet Akif Ersoy'un Başkan Selahattin Gürkan'a cenaze çıkışı Gündem