Bu sözler Kılıçdaroğlu'na mı? Meral Akşener: Ben böyle bir ahmaklık hiç görmedim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu'na yönelik yargı kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, İmamoğlu'nun yanında olmasının abes olduğunu söyleyenlere sert çıkarken, ''Sayın İmamoğlu'nu orada yalnız bırakmak siyasi nezaket, siyasi irfan, siyasi saygıymış. Ben böyle bir ahmaklık hiç görmedim.'' ifadeleri, bu sözler Kılıçdaroğlu'na mı? sorusunu da beraberinde getirdi. Akşener, ''Kılıçdaroğlu aday olursa ne yaparsınız?'' sorusuna, ''bilmiyorum.'' dedi.

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FOX TV'de katıldığı bir programda, Ekrem İmamoğlu'na yönelik yargı kararı ve sonrasında yaşananlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, İmamoğlu'nun yanında olmasının abesle iştigal olduğunu söyleyenlere sert çıkarken, ''Sayın İmamoğlu'nu orada yalnız bırakmak siyasi nezaket, siyasi feraset, siyasi irfan, siyasi saygıymış. Ben böyle bir ahmaklık hiç görmedim.'' ifadeleri, bu sözler Kılıçdaroğlu'na mı? sorusunu da beraberinde getirdi. Akşener'in, ''Kılıçdaroğlu aday olursa ne yaparsınız?'' sorusuna, ''bilmiyorum.'' cevabını vermesi de bir gerilimin tırmandığı yönünde önemli emareler veriyor.

Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak ve hapis cezası kararını birlikte öğrenen ve Saraçhane'de beraber gövde gösterisi yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, oldukça sert açıklamalarda bulundu.

''BEN BÖYLE BİR AHMAKLIK HİÇ GÖRMEDİM''
Sayın İmamoğlu'nu orada yalnız bırakmak siyasi nezaket, siyasi feraset, siyasi irfan, siyasi saygıymış. Ben böyle bir ahmaklık hiç görmedim. Dolayısıyla o gün orada olmasaydık, Hüseyin Baş da oradaydı, EMEP'in genel başkanı da oradaydı, CHP'nin genel başkan yardımcılarının tamamı mahkemedeydi.

KILIÇDAROĞLU ALMANYA'DAYDI
Ekrem İmamoğlu'nun siyasi yasak kararı aldığı anlarda, Almanya'da bulunan Kemal Kılıçdaroğlu birkaç saat aranın ardından yurda dönme kararı almıştı.

AKŞENER-İMAMOĞLU CEPHESİ
Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminden beri, kulislerde Akşener ve İmamoğlu'nun beraber hareket ettiği konuşuluyor.

AKŞENER'İN PLANI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ''Ben Başbakan olacağım'' açıklaması tazeliğini korumakta ve Akşener'in nihai hedefinin de bu olduğu bir gerçek. Akşener'in bu yola ulaşmak için seçimde güçlü bir aday olarak gördüğü Ekrem İmamoğlu'na yakın durduğu ve olası bir Cumhurbaşkanlığı döneminde Başbakanlığının önünü açmak istediği belirtiliyor.

KILIÇDAROĞLU ADAY OLURSA NE YAPARSINIZ SORUSU
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, ''Kılıçdaroğlu aday olursa ne yaparsınız?'' sorusuna, ''bilmiyorum'' yanıtını verdi. Akşener'in bu cevabı Kılıçdaroğlu'na karşı menfi bir tavır içinde olabileceğini gösteriyor.

Cuma namazı nasıl kılınır? Gündem 22 il yeni yıla karla girecek Gündem Ümit Özdağ'dan oy kullanma yaşı 12'ye indirilsin önerisi Gündem Yılbaşı hangi güne denk geliyor? Gündem