Bozkurt işareti yapan hekimlere Türk Tabipler Birliği'nden tepki

Milli futbolcumuz Merih Demiral, bozkurt işareti yaptıktan sonra UEFA'dan 2 maç men cezası almıştı. Bir grup doktor da bozkurt işareti yaparak Demiral'a destek bildirdi. Türk Tabipler Birliği o hekimlere tepki gösterdi.

Abone ol

Almanya'daki Euro 2024 finallerinde Avusturya galibiyeti sonrası milli futbolcumuz Merih Demiral'ın bozkurt işaretli sevinci gündemdeki yerini koruyor.

UEFA'nın Demiral'a verdiği 2 maçlık cezadan sonra tepkilerin ardı arkası kesilmedi.

DOKTORLARIN BOZKURT İŞARETLİ DESTEK

Bir grup doktor da girdikleri ameliyatta bozkurt işareti yaparak Merih Demiral'a destek verdi.

Doktorların paylaştığı fotoğraf kimi sosyal medya kullanıcıları tarafından beğenilse de kimileri tarafından da eleştirildi.

Türk Tabipler Birliği hekimlere tepki gösterdi.

"POLİTİK KİMLİKLERİNİ BELİRTEN ÇEŞİTLİ İŞARETLER"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Son zamanlarda basında ve sosyal medyada hekimlerin sağlık hizmeti sunarken politik kimliklerini belirten çeşitli işaretler yaptıkları görüntüler yayımlanmaktadır. Hekimlerin, tıpkı toplumun diğer üyeleri gibi, farklı politik düşünce ve değerlere sahip olmaları doğaldır. Hekimler ülkede ve dünyada gelişen olayların politik doğasına karşı kişisel olarak tutum almakta da doğal olarak özgürdür.

 

TBMM'de anma töreni düzenlenecek Gündem Birden fazla maaş alma dönemi bitiyor Gündem Ehliyet sınavlarına yeni düzenleme Gündem Özel'den Türkiye'ye çağrı: Saat 21.00'de ışıkları yakın kapatın Gündem