Bolu'da yere çöp atanlara toplamda 5 milyondan fazla ceza kesildi

Bolu'da son 1 ayda yere çöp, sigara izmariti atanlara ve tükürenlere toplamda 5 milyon 297 bin 463 TL ceza kesildi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, daha önce para cezasının 578 liradan 14 bin 407 liraya yükseltildiği konusunda uyarmıştı.

Abone ol
  • Bolu Belediye Başkanı Özcan, 31 Temmuz tarihinde yere sigara izmariti, çekirdek kabuğu, çöp atan ve yere tüküren kişilere para cezası kesileceğini ve cezanın 14 bin 407 lira olacağını duyurmuştu.
  • Bolu'da son 1 ayda yere çöp, sigara izmariti atanlara ve tükürenlere toplamda 5 milyon 297 bin 463 TL ceza kesildi.
  • Özcan bugün yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Son 1 aydır yere çöp, sigara izmariti atanlara, tükürenlere, yüzde 64'ü Bolulu, yüzde 36'sı şehir dışından gelen vatandaşlarımız olmak üzere maalesef toplamda 5 milyon 297 bin 463 TL ceza kesilmiştir. Neye mal olursa olsun toplum yararına olan bu uygulamamıza kararlı şekilde devam edeceğiz. Siyasi sonuçları her ne olursa olsun Bolu'yu dünyanın en temiz şehri yapmaya kararlıyım.
Bakan Şimşek'ten 'istifa' iddialarına yanıt! Gündem Düğün takıları gelinin mi damadın mı? Gündem Ankara'da sağanak etkili oldu Gündem Vaniköy'deki kaçak inşaat ile ilgili 2 ayrı suç duyurusu Gündem