Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heykelini dikecek! Mektup yazdı

Türkiye. tarihi bir seçim sürecini daha geride bıraktı. Cumhurbaşkanlığı seçimini 2. turda Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, seçimlerden önce verdiği sözü tutmak için harekete geçti. Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heykelini dikmek için muvafakat almak üzere kendisine mektup yazdığını açıkladı.

Abone ol

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçimlerden önce yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden kazanması durumunda Bolu'nun en çok görünen noktasına Erdoğan'ın heykelini dikeceğini söylemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanan seçimlerin ardından bir açıklama daha yapan Tanju Özcan, sözünü tutacağını belirtmişti.

ÖZCAN SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Gözler Bolu'da yapılacak Erdoğan heykeline çevrilmişken, Tanju Özcan Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yaşayan birinin heykelinin yapılabilmesi için söz konusu kişiden muvafakat alınması gerektiğini belirten Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazdığını belirtti.

"HEYKEL İÇİN CUMHURBAŞKANI'NA MEKTUP YAZDIM"

Özcan, şunları söyledi: "Recep Tayyip Erdoğan'a seçimden önce bir tweet attım, atmaz olaydım… Laf delikanlının ağzından bir kere çıkar. Fakat mevzuata göre yaşayan birinin heykelinin dikilmesi için kişiden muvafakat alınması lazım. Ben de sözümü tutabilmem için Sayın Cumhurbaşkanı'na mektup yazdım ve kendisinden muvafakat istedim."

Ümit Özdağ: Tek çözüm sınırlarımıza mayın döşemek Gündem Kılıçdaroğlu'ndan istifa sorusuna cevap: Hangi kanaldan geliyorsunuz? Gündem Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu görüşecek Gündem Merkez Bankası'nda flaş ayrılık! Görevden alındı Gündem