Bir kadın eşine 'karabasan' şakası yaptı! Olanlar oldu

Sosyal medyada yayınlanan bir video, izleyen herkesi hayret ettirdi. Bir kadın, eşinin yanında yatağa uzandı. Tam o sırada siyah giyen bir yardımcısı da ayakta dikildi. Kadının tuhaf hareketler yapması sonunda, olanlar oldu. O anlar kameralara saniye saniye yansırken, sosyal medyada gündem oldu.

Abone ol

Sosyal medyada, belirli sayıda kitleye ulaşan kadın, eşine korkunç bir şaka hazırladı. Yapılan şakanın senaryosu şu şekilde gerçekleşti: 

- Kadın ilk başta, eşinin uzandığı yatağa yatarak uzandı. O sırada, derin uykuda olan eşi fark etmeden içeri soktuğu siyah kılıklı bir yardımcısı da hazır bekliyordu.

- Ardından kadın, yataktan bir anda sıçrayarak içine 'karabasan' girme rolünü başarıyla oynadı. 

- Sonrasında eşi, ne olduğunu anlamayarak ayağa kalktı. Eşi de siyah kılıklı 'karabasan' tipli yardımcısını gösterince, zavallı adam korkudan ne yaptığını şaşırdı.

- Anlık reflekslerle birlikte eşiyle birlikte yatağından kenarından yere düşen adam, eşinin başını da komidine çarptırdı.

- Kadın şaka yaparken, kendi kazdığı kuyuya düşerken, yaptığı şakayı özetledi.

O anlar, saniye saniye kameralara yansırken, sosyal medyada gündem oldu.

Çanakkale'de ada seferlerine fırtına engeli Gündem Bahadır Erdem İYİ Parti'den istifa etti Gündem CANLI | İYİ Parti iyi değil! Beşiktaş'ta Burak Yılmaz istifa etti Gündem Bahçeli-Akşener aynı karede Siyaset