Bekir Bozdağ'dan FETÖ ithamlarına "Beni diğer partideki arkadaşlar tanırlar" tepkisi

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Can Atalay kararını okuduktan sonra 13 yıl önceki sözleri üzerinden hedef gösterildi. Kendisine haksızlık yapıldığını kürsüden yaptığı açıklama ile dile getiren Bozdağ, "Beni CHP, MHP ve DEM'den arkadaşlarımız tanır. Terör ile mücadelemi yok saymak haksızlık. Gülen eli kanlı bir teröristtir" şeklinde konuştu.

Abone ol
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Bekir Bozdağ, Gezi Parkı davası nedeniyle vekilliği düşürülen Can Atalay'ın kararını okuduktan sonra saldırıların hedefi oldu.
  • 13 yıl önceki sözlerini gündeme getirilerek hakkında söylenenlere tepki gösteren Bozdağ, "CHP'de, MHP'de, DEM'de dostlarım var öğrenciliğimden beri beni tanırlar. Sorun Bekir Bozdağ'ı anlatsınlar..." dedi.

"GÜLEN ELİ KANLI BİR TERÖRİSTTİR"

  • İthamlara kürsen yaptığı açıklama ile cevap veren Bozdağ, "Şahsıma dönük haksız ithamlar yapıldı. Ben bu kürsü masumiyeti ve burada bulunma tarafsızlığım nedeniyle görüşmelerin sükuneti açısından cevap vermedim ancak sürekli tekrarlanıyor. Demek ki Can Atalay unutuldu, Bekir Bozdağ üzerinden yürünüyor." şeklinde konuştu.

  • Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ, kendisine FETÖ ile mücadelede yaptıklarının yok sayılarak haksızlık yapıldığını savundu.
  • Bozdağ yaptığı açıklamada, "FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen terörist başıdır. Bir terör örgütünün kurucusudur, eli kanlı bir katildir. Bunu defalarca hem medyada hem burada söyledim. Ancak 13 sene önce söylenmiş bir sözü sürekli getirip, daha sonra söylediklerimi yok saymak haksızlıktır." ifadelerine yer verdi.

Bekir Bozdağ açıklamalarına şu ifadelerle devam etti;

"15 Temmuz'da CHP'den de başka partiden de arkadaşlarımızla burada bombalara rağmen her şeye rağmen burada olduğumuzu 'bize düşen burada ölmektir' diyerek vekillerle birlikte meydan okuyan da Bekir Bozdağ'dı. Bu devletin içerisine sızmış bu 'haşhaşiler'in ayıklanması konusunda en önde duran da bu kardeşinizdir. FETÖ ile mücadelesinde yaptıklarım ortadadır. Benim ortaya koyduğum iradenin zekatı, haksız eleştiri yapanlara yeter de artar. Söylediklerimi yaptıklarımı yok sayıp çöplüğü karıştıranlar ancak ellerini ve dillerini kirletir. Benim alnım ak, kim ne derse desin. 98'den beri yaptıklarım kamudadır. Dershanelerin, medya organlarının, derneklerin kapatılmasında, devlete sızmış teröristlerin temizlenmesinde hep mücadele ettim. CHP'de, MHP'de, DEM'de dostlarım var öğrenciliğimden beri beni tanırlar. Sorun Bekir Bozdağ'ı anlatsınlar..."

Devlet Bahçeli'den Can Atalay kararına ilk yorum Gündem Yargıtay eski aşkı hatırlatan şarkılar hakkında kararını verdi Gündem Yılmaz Özdil'den CHP'ye tepki! "Sembol isimleri İzmir teşkilatından uzaklaştırdılar" Gündem MİT Başkanı İbrahim Kalın AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı Gündem