BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben'in ağabeyi hayatını kaybetti! Bakan Nureddin Nebati'den taziye mesajı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben'in ağabeyi Fahreddin Akben yaşamını yitirdi. Akben'in cenazesi, yarın öğle vakti Kahramanmaraş Ulu Camii'de kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. Acı kaybın ardından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya üzerinden taziye mesajı yayımladı.

Abone ol

BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben'in ağabeyi Fahreddin Akben vefat etti.

Edinilen bilgiye göre, beyin ameliyatı olan 69 yaşındaki Fahreddin Akben, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde uzun zamandır tedavi görüyordu.

Fahreddin Akben'in cenazesi, Kahramanmaraş Ulu Camii'de yarın öğle vakti kılınacak namazın ardından defnedilecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya üzerinden taziye mesajı paylaştı. Bakan Nebati'nin mesajında şu ifadeler yer aldı:

"BDDK Başkanımız Mehmet Ali Akben’in değerli ağabeyi Fahrettin Akben’in vefat haberini teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum."

AK Parti'den seçim ve EYT açıklaması! EYT ne zaman yasalaşacak? Gündem Son dakika: Diyarbakır'da "Eren Abluka-24" operasyonu başladı Gündem Son bir haftada 2 bin 391 göçmene sınır dışı Gündem Yunanistan'a geçmeye çalışırken yakalandılar Gündem