Bayrama yakışmayan görüntü! Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki

Ramazan Bayramı nedeniyle depremden etkilenen Adıyaman'da Adıyaman Belediye Mezarlığı'nı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mezarlıkta bir kişi "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?" sözleriyle tepki gösterdi.

Abone ol

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Türkiye, bu yıl buruk bir Ramazan Bayramı geçiriyor. Siyasi liderler de bayramı deprem bölgesinde geçiriyor. Ancak Ramazan Bayramı'na yakışmayan görüntüler de yaşanıyor. 

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: BU FATİHA OKUMAYI BİLMİYOR
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adıyaman’da Belediye Mezarlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette depremde hayatını kaybedenler için dua edildiği sırada bir vatandaşın tepkisi dikkat çekti. Vatandaş dua eden Kılıçdaroğlu'na "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?" diye bağırdı.

Bağırmasının ardından vatandaş, çevredekiler tarafından uzaklaştırıldı. Mezarlıkta dua eden vatandaşlar da bağıran vatandaşa "terbiyesizlik yapma" diye tepki gösterdi.

CHP GENEL BAŞKANI'NDAN İLK AÇIKLAMA
Tepki sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve sağduyu çağrısında bulundu.

Bebecan, doğalgaz nerede demişti Gündem Doğalgaz keşfini gülerek küçümsemişti Gündem Bakan Kurum bayram müjdelerini duyurdu Gündem KYK'da bayram namazı kılındı Gündem