Bayburt'tan kan donduran ihbar! "Alo 112 mi? Etrafımda çok fazla ölü var"

Acil durumda olan vatandaşlara yardımcı olabilmek ve hayat kurtarabilmek için çalışan 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları adeta zamanla yarış halindeler. Bayburt'tan gelen bir ihbar 112 çalışanlarını hem güldürdü hem de pes dedirtti. Alkollü bir vatandaşın 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak "Etrafımda yüzlerce ölü var" demesi üzerine harekete geçen ekipler, şahsın mezarlıktan aradığı bilgisine ulaştı. İşte detaylar...

Abone ol
  • Bayburt 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen çağrılar hem güldürdü, hem de pes dedirtti. 

  • Geçtiğimiz günlerde alkollü vatandaşın 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak çevresinde bir sürü ölü olduğunu söylemesi üzerine 112 Çağrı Merkezi personelleri harekete geçmiş, vatandaşa yardımcı olabilmek için seferber olmuşlardı.

  • Mezarlıktan arayan vatandaşın alkollü olduğunu anlayan personeller, vatandaşa gerekli uyarılarda bulunduktan sonra çağrıyı sonlandırdılar.

  • Bu ve bunun gibi çağrılarla merkezin meşgul edildiğini söyleyen 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Burhan Yıldızoğlu, telefonları gereksiz yere meşgul eden vatandaşlara duyarlı olmaları çağrısında bulunarak, çağrıların kaydedildiğini, kaydedilen çağrılarla suç duyurusunda bulunduğunun altını çizdi.
MİT ve EGM'den DEAŞ'a sert darbe: Saldırı hazırlığındaki 32 kişi yakalandı Gündem 2023'ün son cuma hutbesinde yeni yıl vurgusu Gündem Bakan Işıkhan, çalışan emekli ikramiyesi ne zaman yatacak açıkladı! Gündem PKK'nın sözde Tabka sorumlularından el Dahham öldürüldü! Gündem