Başakşehir'de 14 Katlı Bina Çatısında Yangın Kontrol Altına Alındı

Başakşehir'de bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından başarıyla söndürüldü. Dumandan etkilenen 3 kişi ambulansla tedavi edildi.

Abone ol

İstanbul Başakşehir'de, Kayabaşı Mahallesi'nde yer alan 14 katlı bir apartmanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Olayın Gelişimi

Yangın, çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine yetkililere bildirildi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Güvenlik Önlemleri ve Müdahale

Polis ekipleri, çevrede güvenlik şeridi çekerek olası risklere karşı önlem aldı. Yangın sırasında dumandan etkilenen 3 kişi, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde bulunan ambulanslarda tedavi edildi.

Yangının Söndürülmesi

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış sebebi ile ilgili detaylar ise araştırılmaya devam ediyor.

Başakşehir'de 14 katlı binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Ordu'da Hastanede Bıçaklı Kavga Gündem Katar Emiri'nden Sert Uyarı Gündem Nüfus Dinamiklerini Güçlendirmek İçin Yeni Adımlar Gündem Arnavutluk Meclisinde Yeniden Gerginlik Yaşandı Gündem