Bakanlar SAHA EXPO’da TUSAŞ'ın önünden mesaj verdi: Terörün hortlamasına izin vermeyeceğiz

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, SAHA EXPO’da Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) standını ziyaret edip açıklamada bulundu. Bakan Kacır "Terörün hortlamasına izin vermeyeceğiz. Teröristler heveslenmesin, onların sırtını sıvazlayanlar ümitlenmesin" dedi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ise saldırının gerçekleştiği noktanın tesadüf olmadığını belirterek, "Operasyonlarımız kararlı ve tavizsiz şekilde devam edecektir" dedi.

Abone ol

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, SAHA EXPO’da Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) standını ziyaret edip açıklamada bulundu.

"TERÖRÜN HORTLAMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Bakan Kacır'ın açıklamaları şöyle:

Hainlere inat daha fazla çalışacağız, üreteceğiz. Savunma sanayi projelerimizi daha hızlı gerçekleştirecek milletimizin umudu olmayı sürdüreceğiz. Türkiye'nin kılına bile zarar verilmesine izin vermeyeceğiz. Terörün hortlamasına izin vermeyeceğiz. Teröristler heveslenmesin, onların sırtını sıvazlayanlar ümitlenmesin.

"BU TESİSİN HEDEF ALINMASI TESADÜF DEĞİLDİR"

Bakan Güler'in açıklaması şöyle:

"Acımız büyük ancak evlatlarımızın intikamını almak için kudretimiz daha da büyük. Bu saldırı milli üretimlerimizden ne kadar rahatsız olduklarının göstergesidir. Sizlerin azmi çalışkanlığı ve gayreti terörle mücadelede bizim için önemlidir.

Türkiye hiçbir tehdide boyun eğmemiştir. Hainlerin heveslerini kursaklarında bırakmaya devam edeceğiz. TUSAŞ'ımızın ve personelinin göğsümüzü kabartacağına devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Her zaman savunma sanayinin yanında olacağız. Evlatlarımızın intikamını alacağız. Bu tesisin hedef alınması tesadüf değildir. Şer odaklarını bertaraf etmeye, son terörist bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz.

"OPERASYONLARIMIZ KARARLI VE TAVİZSİZ ŞEKİLDE DEVAM EDECEKTİR"

29'u Irak ve 18'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere hedefler tam isabetle vurulmuş, çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi terör odakları meşru hedefimiz olacağını herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Operasyonlarımız kararlı ve tavizsiz şekilde devam edecektir. Hiçbir hain terör örgütü mensubu kahraman Mehmetçiğin pençesinden kurtulamayacaktır."

MİT'ten PKK hedeflerine operasyon Gündem Ömer Öcalan amcası Abdullah Öcalan'la görüştü Gündem Ankara'da 29 Ekim etkinlikleri iptal edildi Gündem Eminönü-Bursa feribotunda bomba ihbarı Gündem