Bakan Varank’a Kerem Kınık soruldu: Görevde kalması beni rahatsız ediyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a Kızılay Başkanı Keram Kınık soruldu. 'Kınık'ın görevde durması sizi rahatsız etmiyor mu?' sorusu üzerine Bakan Varank, "Kızılay Başkanı'nın görevde olması kişisel olarak beni rahatsız ediyor. Kendisi çok yıprandı, bu süreçleri doğru yönetemediği aşikar" dedi.

Abone ol

Kahramanmaraş depremlerinde çadır sattığı gerekçesiyle hedeflerin odağında olan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın durumu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a soruldu. tv100 yayınına katılan Bakan şunları kaydetti:

"GÖREVDE OLMASI BENİ RAHATSIZ EDİYOR"
"Kızılay Başkanı'nın görevde olması kişisel olarak beni rahatsız ediyor. Kendisi çok yıprandı, bu süreçleri doğru yönetemediği aşikar. Kızılay dernek statüsünde. Derneklerle ilgili nasıl hususlar uygulanacağı mevzuatta belli. Kızılay Başkanı'nın görevden ayrılması gerekiyorsa buna kendisinin karar vermesi lazım."

Kamu işçileri için toplu sözleşme ve memur zammı görüşmelerinde tarih belli oldu! Gündem İstanbul'da 1 milyon nüfuslu 2 ayrı şehir kurulacak SEÇİM 2023 Merdan Yanardağ'dan akıl dışı iddia! SEÇİM 2023 Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Firmamızı kimseye satmayız! Ekonomi