Bakan Göktaş G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Toplantısı'na katıldı

Bakan Göktaş, G20 Kadın Güçlendirilmesi Toplantısı'na katıldı ve önemli konuları ele aldı.

Abone ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Bakanlar Toplantısı'nın açılış oturumuna katılmak üzere Brezilya'nın başkenti Brasilia'ya gitti.

TOPLANTIDA ÖNEMLİ KONULAR ELE ALINDI

Toplantının yapıldığı Serpro otelinin etkinlik salonuna geçen Bakan Göktaş, burada bazı katılımcı ülkelerin bakanları ve yetkilileriyle sohbet etti. Toplantının açılış oturumu, Brezilya Kadın Bakanı Cida Gonçalves'in konuşmasıyla başladı.

KADINLARIN GÜÇLENDİRİLMESİ VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ

G20 ülkelerinin bakanları ve uluslararası kuruluş temsilcilerinin katıldığı toplantıda, iklim değişikliğinin kadınlar üzerindeki etkisi, kadınların güçlendirilmesi ve kadına yönelik şiddet gibi konular çeşitli oturumlarla masaya yatırılacak.

BAKAN GÖKTAŞ, TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYOR

Toplantıda Türkiye'yi temsil eden Bakan Göktaş, genel oturumda katılımcılara hitap edecek. Bu önemli etkinlik, kadınların toplumdaki yerini güçlendirmek adına uluslararası işbirlikleri açısından büyük bir fırsat sunuyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Brezilya'da G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Bakanlar Toplantısı'nın açılış oturumuna katıldı. Toplantının yapıldığı Serpro'daki etkinlik salonunda Bakan Göktaş, toplantı öncesi bazı katılımcı ülkelerin bakanları ve yetkilileriyle sohbet etti.

Bayburt'ta Tütünsüz Kurum Projesi Pasif İçiciliğe Son Veriyor Gündem TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Adil Küresel Sistem Çağrısı Gündem Bakan Göktaş, Dünya Kız Çocukları Günü'nde Kız Çocuklarıyla Buluştu Gündem TÜRK-İŞ'ten Emekli Maaş Farkı Değerlendirmesi Gündem