Artvin'de Bina Çöktü: Son Anda Kurtulan Vatandaş

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde çökme tehlikesi yaşayan bir binadan son anda kurtulan bir vatandaş olayı büyük bir facianın önüne geçti.

Abone ol

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde, Barış Caddesi üzerindeki iki katlı bir bina çöktü. Olay sırasında, işyeri sahibi Şaban Yılmaz ile çevredekiler, binanın çöküşüne tanık olarak farkındalık oluşturdu.

Bina Çöktüğünde Neler Oldu?

Yılmaz, dükkandan dışarı çıkarak durumu gözlemlemeye başladı. Bir süre sonra bina tamamen yıkıldı. Bu kritik anlarda, durumu fark etmeyerek dükkana geri dönmeye çalışan bir diğer vatandaş, büyük bir riskle karşı karşıya kaldı ancak son anda kurtulmayı başardı.

Bölgeye Hızla Müdahale

Olayın ardından Kemalpaşa Belediye Başkanı Erhan Yılmaz, bölgeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, yaşanan olayla ilgili olarak, "Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kazayı ucuz atlattık. Can kaybı ya da yaralanma yok; bu bizi sevindiriyor," diye konuştu.

Uyarılar Devam Ediyor

Bölgedeki çalışmalara olan ilgi ve önlemler artarken, uzmanlar, bu tür yapısal tehlikeler karşısında vatandaşları daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde bir binanın çöktüğü olayda bir vatandaş enkaz altında kalmaktan son anda kurtuldu.

TCG Karadeniz Ereğli İskenderun'da Gözler Önünde Gündem Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eri Alımı Yaşam 'Şehit kokusu' için inceleme başlatıldı Gündem Hatay'da Konut Teslimatları Devam Ediyor Gündem