Antalya'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: bir yaralı

Antalya'nın Kaş ilçesinde otomobil ile motosiklet çarpıştı, olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Abone ol

Antalya'nın güzel ilçelerinden biri olan Kaş'ta meydana gelen bir kaza, güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Hakkı Kuptan'ın kullandığı motosiklet ile Kusap Diyap'ın yönetimindeki otomobilin çarpışmasıyla gerçekleşti.

KAZANIN DETAYLARI

07 SFA 37 plakalı motosiklet ile 32 MA 1156 plakalı otomobil, Kaş-Seydikemer kara yolunda çarpıştı. Kaza anında, motosiklete binen Hakkı Kuptan’ın yola savrulması sonucu yaralandığı bildirildi.

ACİL YARDIM VE HASTANE SÜRECİ

Durumun hızlı bir şekilde 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verilmesiyle, kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Yaralı Kuptan, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Kaş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

KAZA ANININ GÖRÜNTÜLERİ

Yaşanan kaza anı, çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından kaydedilmiş durumda. Görüntüler, otomobil ile motosikletin çarpışmasının ardından motosiklet sürücüsünün yere düşüşünü net bir şekilde gösteriyor.

Antalya'nın Kaş ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Aydın'da FETÖ Şüphelisi Tutuklandı Gündem Antalya'da bıçaklı saldırı Gündem Kahramanmaraş'ta Tarihi Bir Keşif Gündem Serhat Akın'a silahlı saldırı üzerine gelişmeler Gündem