Antalya'da bıçaklı saldırı: bir kişi hayatını kaybetti

Muratpaşa'da meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı. Şüpheli gözaltına alındı.

Abone ol

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bıçaklı bir saldırı sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir diğeri ise yaralandı. Olay, Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi'ndeki bir iş yerinde gerçekleşti.

SALDIRI VE SONRASI

İddialara göre, 45 yaşındaki P.D., daha önce vale olarak çalışan Osman D. ile yolda yürüyen 38 yaşındaki Deniz Akten'i bıçakladı. Akten, Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası'nın bir üyesiydi.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Deniz Akten, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı Osman D'nin tedavisi ise hastanede devam ediyor.

ŞÜPHELİ HAKKINDA BİLGİLER

Olay sonrası kaçan şüpheli P.D., bir süre sonra bölgeye geri döndü ve polis ekiplerince yakalandı. P.D.'nin, geçmişte psikolojik tedavi gördüğü ve toplamda 9 farklı suçtan kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir zanlının bıçaklı saldırıya uğrayan 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Öldürülen Deniz Akten'in annesi Fatma Akten (solda) öldürülen oğlu için gözyaşı döktü.

Kahramanmaraş'ta Tarihi Bir Keşif Gündem Serhat Akın'a silahlı saldırı üzerine gelişmeler Gündem Ayı Kurtarma Operasyonu Gündem Mustafa Destici, Eskişehir Gündemini Değerlendirdi Siyaset