Antalya'da 22 yıl önceki cinayet zanlısı yakalandı

Gaziantep'te 22 yıl önceki cinayetteki zanlı Antalya'da düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

Abone ol

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yıllar önce işlenen bir cinayet davasında önemli bir gelişme yaşandı. 22 yıl önce, Burunsuzlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda iki kişiyi av tüfeği ile öldüren zanlı, O.Y. (56), Antalya'da düzenlenen bir operasyonla yakalandı.

 

OLAYIN DETAYLARI

28 Kasım 2002 tarihinde meydana gelen cinayet, arazi anlaşmazlığı sebebiyle gerçekleşti. Olayda M.P. (23) ve M.P. (38) isimli kişiler hayatını kaybetmişti. Zanlının yakalanması için İslahiye İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi ile Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordineli bir çalışma yürüttü.

OPERASYON VE TUTUKLAMA SÜRECİ

Yapılan titiz araştırmalar sonucunda O.Y., Antalya'nın Akseki ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda yakalandı. Yakalanan zanlı, Kilis'e getirildikten sonra işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Bu gelişme, 22 yıl süren bir başka cinayet dosyasında adaletin yerini bulması adına önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Domuz eti tespit edilen firma belli oldu Gündem Son dakika! Mossad casuslarına 45 sene hapis talebi! Gündem Dünya Müslüman Alimler Birliği'nin Değerlendirmesi Gündem İyilik Okulu Projesi'nin 10. Yılı Kutlandı Gündem