Antalya Sahilleri Güneşli Havada Yoğunlaştı

Antalya'da güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen tatilciler sahilleri doldurdu. Nem ve sıcaklık ise dikkat çekti.

Abone ol

Antalya, güneşli havayı avantaja çeviren tatilcilerle dolup taştı. Hava sıcaklığı 28 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 27 dereceyi buldu.

Sabah saatlerinde, nem oranı %86’ya kadar yükselerek dikkat çekti. Bu durum, güneşli havayı değerlendirmek isteyenlerin hareketliliğine yansıdı.

Sahil Aktiviteleri

Tatilciler, Konyaaltı, Sarısu ve Lara sahillerinde yoğunluk oluşturdu. Bazıları denizde yüzmeyi tercih ederken, diğerleri şezlonglarda güneşlenmeyi seçti.

Sahil bandındaki palmiye ağaçlarının altında yürüyüşe çıkanlar ve parklardaki gölgede dinlenenler de gözlerden kaçmadı.

Kano ve Stand Up Paddle (SUP) gibi su sporları, tatilcilerin ilgisini gördü. Ancak nem oranının yüksekliği nedeniyle, Konyaaltı'ndaki varyanttan Beydağları manzarası izlenirken zorluk yaşandı.

Antalya'da güneşli havayı değerlendirmek isteyenler sahillerde zaman geçirdi. Bazı tatilciler denizde yüzdü, bazıları ise şezlonglara ve kumsala uzanarak güneşlenmeyi tercih etti.

Meryem Göka'dan Müslüman Karşıtı Irkçılık Uyarısı Gündem Doğanın Renk Cümbüşü: Karagöl Tabiat Parkı Gündem TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsviçre'nin Cenevre Şehrine Geldi Gündem Kocaeli'de Öğrenciler Elektrik Üretmek İçin Pedal Çeviriyor Gündem