Anadolu Ajansı'nın Gazze'deki haber ekibiyle bağlantısı koptu!

Anadolu Ajansı'nın (AA), İsrail ablukası altındaki Gazze şeridinde bulunan haber ekibiyle bağlantısı koptu. Detaylar haberimizde...

Abone ol

İsrail ordusu dün, Gazze kentinde yaşayan yaklaşık 1,1 milyon kişinin 24 saat içinde bölgenin güneyine geçmelerini istemişti. İsrail yönetimi bu sürenin bitiminde bölgeye daha yoğun askeri müdahalede bulunmayı planlıyor.

BAĞLANTISI KOPTU

İsrail'in, Gazze Şeridi’ne yoğun bombardımanı ile enerji ve iletişim altyapısına yönelik engellemelerinin ardından, Anadolu Ajansı'nın bölgenin kuzeyindeki Gazze kent merkezinde bulunan ekibiyle güçlükle kurduğu iletişim gece saatlerinde tamamen koptu.

REUTERS MUHABİRİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Son olarak, Lübnan hükümetinin yaptığı açıklamaya göre, İsrail ordusunun ülkenin güneyinde İsrail sınırındaki Alma Şaab beldesinde gerçekleşen saldırısında Reuters haber ajansından kameraman İssam Abdullah hayatını kaybetmiş, Al Jazeera ve AFP muhabirleri de yaralanmıştı.

Bakan Fidan Sisi ile görüştü! Gündem Astsubay Mehmet Gündüz'ü şehit eden teröristler etkisiz hale getirildi Gündem Çatışmalarda 8. gün! Gündem Göllerdeki değişim depremin habercisi mi? Gündem