Ameliyat olması gereken Filistinli Ahmed Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi! Beni ülkende tedavi etmeni istiyorum

İsrail'in Gazze'deki soykırımında yaralanan Filistinli Ahmed Ayyaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi. Tehlikeli bir ameliyatının olduğunu belirten küçük Ahmed, Türkiye'de tedavi olmak istediğini söyledi. Gerekli tedavinin Gazze'de olmadığını belirten Filistinli Ahmed, "Seni seviyorum Türkiye Cumhurbaşkanı amcacığım. Beni ülkende tedavi etmeni istiyorum." dedi.

Abone ol
  • 16 bine yakın Filistinliyi öldüren İsrail, kadınları ve çocukları hedef almaya devam ediyor. Yaralanan küçük Ahmed Ayyaş, tedavisi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım isteyen Filistinli Ahmed, "Ben seni seviyorum. Türkiye'ye gelirsem eğer seni de görmek istiyorum" dedi.

İşte küçük Ahmed'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenişi;

Selamün Aleyküm. Adım Ahmed Ayyaş. 10 yaşındayım. Siyonist işgalciler gece saat 2'de bombardımana tuttu. Türkiye Cumhurbaşkanı'ndan talebim, beni tedavi olacağım hastaneye nakletmesidir. Kolum çok sızlıyor ve onu hareket ettiremiyorum. Başım, gözlerim ve ayaklarım da çok acıyor. Elimden tehlikeli bir ameliyat olmalıyım. Ameliyatta elimi kaybedebilirmişim. Hastalığıma gerekli tedavi Gazze'de yok. Seni seviyorum Türkiye Cumhurbaşkanı amcacığım. Beni ülkende tedavi etmeni istiyorum. Ben seni seviyorum. Türkiye'ye gelirsem eğer seni de görmek istiyorum.
İsrail alçak saldırılarına devam ediyor! Filistin sivilleri tahliye ediyor Dünya İYİ Parti CHP ile ittifakı reddetti! Blöf mü yapıldı? Gündem TERÖRE ÇETELERE TİKTOK AHLAKSIZLARINA GEÇİT YOK Gündem Afet bölgesi için sağlığa erişimin tarihi uzatıldı Gündem