Amasya'da Öğrencilerden Filistin'e Destek Limonata Satışı

Amasya'daki Türk Telekom Proje İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Filistin'e yardım amacıyla limonata satış etkinliği düzenledi.

Abone ol

Amasya'daki Türk Telekom Proje İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Filistin'e yardım toplamak amacıyla okullarında hazırladıkları limonatayı satışa sundu.

Giriş katında oluşturulan stantta, öğrenci ve öğretmenler için limonata satışı yapıldı. Bu etkinlik, İsrail'in Filistin'im işgaline karşı bir tepki ve destek olarak gerçekleştirildi.

Öğrenciler Farkındalık Yarattı

Okul müdürü Ahmet Eren, etkinliği düzenleyen öğrencileri tebrik ederek, "Öğrencilerimiz Gazze saldırılarının yıl dönümünde, kardeşlerimize yardım amacıyla satış yapıyorlar. Elde edilen gelir, yardım kuruluşları aracılığıyla Gazze’ye ulaştırılacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim," dedi.

Gençlerden Anlamlı Açıklamalar

16 yaşındaki Mustafa Alptürk Altundaş, "Gazze'de bir yıldır süren soykırıma karşı bir tepki olarak bu etkinliği yaptık. Elde edeceğimiz gelirle Gazze'deki çocuklara yardım etmeyi umuyoruz. İsrail’in zulmüne karşı durmak istiyoruz," diyerek duygularını paylaştı.

15 yaşındaki öğrenci Elif Nisa Köse ise, "Bugün tam bir yıl oldu. Okulumuzdaki öğrencilere bu bilinci aşılamak istiyoruz. Sadece limonata satışıyla kalmadık, birçok etkinlik düzenliyoruz. Elde ettiğimiz geliri Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefliyoruz," şeklinde konuştu.

Öğrencilerin bu anlamlı çabası, hem birlikteliği pekiştirdi hem de Filistin’deki kardeşlerine umut ışığı olmayı amaçlıyor.

Amasya'da öğrenciler okullarında hazırladıkları limonatayı satarak Filistin'e yardım parası topladı.

AK Parti MYK'nın Toplantısı Yapıldı Siyaset AJet, İstanbul ile Tuzla Seferleri Başlattı Gündem 2024 Nobel Tıp Ödülü Sahipleri Açıklandı Gündem İstanbul Kültür Yolu Festivali'nin Son Günü Gündem