Ali İhsan Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy pusulasında ilk sırada yer alması hakkında: Kulağa daha hoş geliyor

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için, Cumhurbaşkanı adaylarının seçim pusulasındaki yerleri belli oldu. Cumhurbaşkanı adaylarının birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlemesi için çekilen kurada 1. sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelmesiyle ilgili AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Pusulanın neresinde olursanız olun seçime aynı giriyorsunuz. Ama birinci kulağa daha hoş geliyor, içimizi daha ferahlatıyor" dedi.

Abone ol

YSK'de bugün yapılan kura çekiminde, oy pusulasında 1. sırada Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, 2. sırada Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 3. sırada Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 4. sırada ise Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan yer aldı.

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, YSK Başkanlığında, cumhurbaşkanı adaylarının 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesinin ardından değerlendirmede bulundu.

"KULAĞA DAHA HOŞ GELİYOR"
Yavuz, "Pusulanın neresinde olursanız olun seçime aynı giriyorsunuz. Ama birinci kulağa daha hoş geliyor, içimizi daha ferahlatıyor. İnşallah 14 Mayıs'ta da açık ara sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci olduğunu göreceğiz" diye konuştu.

"BİR ÖNCEKİ OY ORANIMIZIN ÜSTÜNDEYİZ"
Son anketleri de yorumlayan Yavuz, "En son anketlerde zaten bir önceki oy oranımızın daha üstünde bir oy oranıyla sayın Cumhurbaşkanımızın seçileceğini görüyoruz. İnşallah da öyle olacak. Biz de o yeniliklerin devam ettiği, devasa hamlelerin söz konusu olduğu, bizim de milletimize tekrar hizmetkar olarak çalıştığımız bir tabloda karşı karşıya kalacağız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı adaylarının pusuladaki yerleri belli oldu SEÇİM 2023 Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi Gündem Romanlardan Cumhur'a tam destek SEÇİM 2023 Seccadeye basan Kemal Kılıçdaroğlu suskunluğunu bozdu Gündem