Akşener'in eski danışmanı Hasan Sami Özvarinli: Parti politikaları ABD'de belirleniyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eski danışmanı Hasan Sami Özvarinli, parti politikalarının ABD'de belirlendiğini söyledi. Özvarinli, "Kritik konularda tavır açıklanmadan önce haber bekleniyor." dedi.

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eski danışmanı Hasan Sami Özvarinli itiraf gibi açıklamalarda bulundu.

Parti politikalarının ABD'de belirlendiğini söyleyen Özvarinli, "Haber gelir o doğrultuda tavır alınır. Yani üst akıl karar verir, Akşener uygular. Bu üst akıl da bellidir." dedi.

Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti'den istifa eden Özvarinli, görevi boyunca şahit olduğu olaylar dair açıklamalarda bulundu.

"POLİTİKALAR ABD'DE BELİRLENİYOR"

Aydınlık'a konuşan Özvarinli İYİ Parti'de politikaların parti organlarında belirlenmediğinin altını çizerek, "Politikalar parti organlarında değil, ABD'de belirleniyor. Kritik konularda tavır açıklanmadan önce haber bekleniyor." dedi.

Kritik konulardan önce sessiz kalındığını ve haber beklendiğinin vurgulayan Özvarinli, "Haber gelir o doğrultuda tavır alınır. Yani üst akıl karar verir, Akşener uygular. Bu üst akıl da bellidir. Bu üst akıl Pensilvanya'dır. Pensilvanya kimdir? Amerika'dır. ABD'nin Türkiye planlarında İYİ Parti'ye biçilen roller vardır. Akşener de bu rolü oynar. Bu konuda o kadar çok örnek vardır" ifadelerini kullandı.

55 günde tamamlanan kalıcı konutlar teslim edildi Gündem Kılıçdaroğlu: 26'lı masa kurarım Gündem Kılıçdaroğlu kendisi ile çelişti: Biz tek adam partisi değiliz Siyaset PawGuards'ın yöneticisi gözaltına alındı Gündem