Akıllarda tek soru: Mercek bulutları depremin habercisi mi? Van semalarında görüldü!

Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin yarasını sarmak için 4 koldan mücadele ederken dün akşam Hatay'da gerçekleşen 2 depremle yeniden sarsıldı. Bölgede meydana gelen artçılar 6 bini aşarken, Van semalarında geçen görülen ve 45 dakika aynı şekilde kalan mercek bulutu sosyal medyada çok konuşuldu. Pek çok ilçede görülen mercek bulutuna sosyal medyada 'deprem habercisi' denildi.

Türkiye haftalardır Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarasını sarmaya çalışırken dün akşam Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik 2 deprem büyük korku yaşattı.

45 DAKİKA BOYUNCA KALDI
Türkiye, bölgeden gelen deprem haberleri ve açtıkları yaraları sarmaya çalışırken; Van'ın Gürpınar, Edremit ve Gevaş ilçelerinden görülen ve yaklaşık 45 dakika bozulmadan kalan mercek bulutu gündem yarattı.

Hatay depreminde Adana nasıl sallandı? | VİDEO Gündem Deprem sonrası mezarlar hasar gördü, bazıları yola uçtu Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli depreme böyle yakalandı Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem