Akbelen'de 'çevreci' olanlar Bornova'da sustu! CHP'li belediye ağaç katliamı yaptı

Akbelen'de 'çevreci' tiyatrosu oynayan muhalefetin kışkırtmasıyla provokasyona dönüşen yasa dışı eylem, günlerdir devam ederken, CHP'li Bornova Belediyesi'nin ağaç katliamı yaptığı ortaya çıktı. Bornova Belediyesi, zeytin ağaçları da dahil olmak üzere çok sayıda ağacı katletti.

Abone ol

Türkiye günlerdir Akbelen'deki kirli oyunu konuşurken Bornova'da skandal bir olay kayıtlara geçti. CHP'li Bornova Belediyesi'ne ait ekipler, zeytin ağaçları da dahil olmak üzere çok sayıda ağacı kesti.

Erzene Mahallesi'nde bir sitenin inşaatının önündeki yolun genişletilmesi için parkta bulunan 8 ağaç, Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kesildi.

Bölgede daha önce de inşaat alanı açmak için çok sayıda ağacın kesildiğini öne süren mahalle sakinleri, duruma tepki gösterdi.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ: YAPMAYIN NE OLUR

Sosyal medyada da paylaşılan görüntülerde vatandaşların tepkisine rağmen ekiplerin ağaç kesimini sürdürdüğü görüldü.

Çevredeki vatandaşlar ise ağaç kıyımına sessiz kalamayarak tepki gösterdi. "Yapmayın ne olur yazık bunlara" diyerek ekipleri durdurmaya çalışan vatandaşlar, ekiplerin gelen tepkileri dikkat almaması üzerine adeta isyan etti.

Mahalle sakinlerinden Bedri Şaşal, zeytinliğin sökülüp inşaat yapıldığını, bugün de ağaç kesimine devam edildiğini belirterek, kesimi durdurmaya çalıştıklarını ancak ekiplerin "belediyenin kararı" diyerek kesime devam ettiğini söyledi.

"SÖZDE TİYATROLAR DÜZENLEYEN MUHALEFET İYİ İZLESİN"

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine AK Partili isimlerden peş peşe açıklamalar geldi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "Görüntüleri izleyebilmek mümkün değil. Canlı şahit olan hemşehrimizin yaşadığı üzüntüyü çok iyi anlıyorum. Bugün sözde tiyatrolar düzenleyen muhalefet iyi izlesin." ifadesini kullandı.

"AKBELEN'DE "ÇEVRECİLİK DAMARI" KABARANLARIN SESİ ÇIKMIYOR"

AK Parti 23.Dönem Bornova Belediye Meclis Üyesi Adem Kasacı, "CHP'li Bornova Belediyesi zeytin ağaçları da dahil olmak üzere çok sayıda ağacı katletti. Akbelen'de "ağaç sevgisi ve çevrecilik damarı" kabaranlar neden CHP'li Bornova Belediyesi ağaçları katlederken sesleri çıkmıyor?" değerlendirmesinde bulundu.

"ZEYTİN AĞAÇLARINI DA KESTİLER"

AK Parti Bornova Seçim İşleri Başkanı Tunç Taşbaş ise "Bornova'da ağaç katliamı. Evka3 - İzyuva'da, Bornova Belediyesi ekipleri, zeytin ağaçları da dahil olmak üzere çok sayıda ağaç kesti." sözleri ile CHP'li belediyeye tepki gösterdi.

MUHALEFET VE PKK'DAN AKBELEN PROVOKASYONUNA DESTEK

Muğla Milas'taki termik santraller konusunda yapılan provokasyonlar, CHP'nin kışkırtma çabaları ve sözde çevrecilerin karalama kampanyaları kamuoyu gündemini meşgul etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muğla'ya giderek provokasyona kalkıştığı Akbelen'deki kirli oyuna PKK'dan da destek geldi.

PKK/KCK terör örgütünün sözde yöneticisi Duran Kalkan, 'Akbelen' üzerinden yeni bir gezi provokasyonuna soyundu. "Akbelen'de büyük bir direniş var. Selamlıyoruz. Direndiler, önemli direnişlerden Gezi de ormanı, ağacı korumakla başladı" diyen terörist elebaşı Duran Kalkan; Akbelen'deki kirli oyunu adeta gözler önüne serdi.

BORNOVA İÇİN TEPKİSİZ KALDILAR

Akbelen için çevreci tiyatrosu oynayan muhalefetin Bornova'daki ağaç katliamına sessiz kalması ikiyüzlülüğü ortaya çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyun kurucu bir ülke haline geldi Gündem Türkiye Basra sıcaklarıyla kavrulacak Gündem İşte yeni dolandırıcılık yöntemi... Gündem Akbelen'de kirli oyun! Gündem