AK Partili Kübra Yıldız, Afrika'nın köyünde LGBT tişörtü giyen çocuğun üstünü değiştirdi: O anlar Mehter Marşı ile paylaşıldı

Afrika'daki Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde bulunan Kondo köyünü ziyarete giden AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi ve Bir Paket Mutluluk Derneği Kurucu Başkanı Dora Kübra Yıldız, LGBT tişörtü giydirilen çocuğu görünce çocuğun üzerindeki tişörtü çıkararak '1907' yazılı Fenerbahçe tişörtü giydirdi. Mehter Marşı eşliğinde paylaşılan o anlar sosyal meyada gündem oldu.

Abone ol

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi ve Bir Paket Mutluluk Derneği Kurucu Başkanı Dora Kübra Yıldız, Afrika'daki Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde bulunan Kondo köyünü ziyarete gitti.

Afrika köyünde bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için yaptığı gezide, köy merkezindeki LGBT tişörtlü çocuğu gören Yıldız, çocuğun üzerindeki tişörtü çıkararak '1907' yazılı Fenerbahçe tişörtü giydirdi.

O anları Mehter Marşı eşliğinde paylaşan Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

"Burası Tanzanya'nın Darüsselam şehrinin Kondo köyü. Merkezden 3 saat uzaklıkla ücra bir köy. Yemek ikramı vermeye gittiğimizde çocuklardan birinin onur yazılı tişörtlü bi şekilde birinin giydirdiğini fark ettim. Gerekeni yaptım lakin bu olay korkunç derecede bu sapkınlığın dünyanın her yerinde göstere göstere çocukları ele geçirmeye çalışması planlanmış büyük bir örgüt olduğunu gösteriyor. Dünyanın neresinde olursanız olun, hangi ırk hangi toplum olursa olsun çocukların bilinçaltına lgbt'yi sunmanıza izin vermeyeceğiz."
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kritik Macaristan teması Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan İzzetbegoviç ve Reisi ile görüştü Gündem Kahramanmaraş'ta korkutan deprem Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merdan Yanardağ tepkisi Siyaset