AK Partili çocuğa 'itlere etmek satmıyoruz' diyen fırıncının çalışma ruhsatı iptal edildi, dükkana mühür vuruldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. kez seçildi, milyonlar bu zaferi coşkuyla kutladı. Fakat bu sonuçtan rahatsız olan bir kesim ötekileştiren tavrına daha sert bir şekilde devam etti. İstanbul Sultangazi'de bir fırından ekmek almaya giden çocuk "Reis" diye bağırınca ağır hakaretler eşliğinde fırından kovuldu. Olayın ardından çocuğun ailesi fırına geldiğinde dükkan sahibi "İtlere ekmek satmıyoruz" diyerek bıçak çekti ve dükkandan kovdu. Sultangazi Belediyesi harekete geçti ve fırını mühürledi.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçede, ekmek almaya gelen bir çocuğa hakaret edildiği öne sürülen fırının mühürlenerek işyeri açma ve çalışma ruhsatı iptal edildiğini açıkladı.

Dursun, yaptığı açıklamada, "Artık eski Türkiye yok! Hak ve özgürlüklerinin sadece kendileri için geçerli olduğuna inanan, kendileri gibi düşünmeyenleri ötekileştiren ve hatta hakaret eden kara zihniyetin bir tezahürü ile karşı karşıya kalan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

Son derece demokratik ve katılımcı bir seçimin sonucuna tahammül edemeyen ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy veren seçmenlere hakaret eden şahsın bulunduğu işletme ile ilgili tutanak tutulmuş ve bilahare bu işyeri MÜHÜRLENEREK, işyeri açma ve çalışma ruhsatı İPTAL EDİLMİŞTİR." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Külliye'deki balkon konuşmasına yoğun ilgi Gündem Sinan Oğan Ankara'da oy kullandı SEÇİM 2023 CHP'liler depremzedelere nefret kustu Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem