AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik depremzedelere saldıranlara yanıt verdi: Saygısızlık edenler karşılarında bizi bulacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim sebebiyle depremzedelere saldırgan ifadelere kullananlara sert bir dille yanıt verdi. Çelik, "Depremzede vatandaşlarımıza dönük hiçbir saygısızlığa ve CHP zihniyetinin partizanca ayrımcılığına müsaade etmeyeceğiz. Saygısızlık yapanların ve partizanca davrananların karşısında bütün Türkiye vardır" dedi.

Abone ol

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabın üzerinden yaptığı açıklamada, deprem bölgesindeki vatandaşlara saygısızlık yapan kişilerin karşısında Türkiye'nin olduğunu dile getirdi.

"PARTİZANCA DAVRANANLARIN KARŞISINDA BÜTÜN TÜRKİYE VARDIR"
Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Depremzede vatandaşlarımıza dönük hiçbir saygısızlığa ve CHP zihniyetinin partizanca ayrımcılığına müsaade etmeyeceğiz. Saygısızlık yapanların ve partizanca davrananların karşısında bütün Türkiye vardır. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza saygısızlık edenler herkesten önce karşılarında bizi bulacaklar."

Meclis'e giremeyen BBP için yeni görev görüşüldü SEÇİM 2023 CHP nasıl bir politika izleyecek? SEÇİM 2023 CHP liderine yakın isimden öfke anlarına ilişkin çarpıcı yorum SEÇİM 2023 Halk TV'de konuşan Ümit Özdağ'dan Cumhurbaşkanlığı seçimi açıklaması! SEÇİM 2023