AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan 'Yeniden Refah Partili seçmen' açıklaması

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında soruları cevapladı. Kurum açıklamasında, "YRP'li seçmen CHP belediyesini en iyi bilen seçmenlerdir. Bu belediyecilikten çektikleri kadar hiçbir belediyecilikten çekmemişlerdir." dedi.

Abone ol

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte adaylar da çalışmalarını arttırdı. Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk'te Tarafsız Bölge programına konuştu.

"BU EZİYETİ EN İYİ ONLAR BİLİR"

Yeniden Refah Partisi'nin siyasi yönelimine ilişkin konuşan Kurum, "YRP'li seçmen CHP belediyesini en iyi bilen seçmenlerdir. Bu belediyecilikten çektikleri kadar hiçbir belediyecilikten çekmemişlerdir. Bu eziyeti en iyi onlar bilir." dedi.

"AYASOFYA ERBAKAN'IN HAYALİ DEĞİL MİYDİ?"

Kurum açıklamasını şu sözlerle bitirdi:

Ayasofya rahmetli Erbakan hocamızın hayali değil miydi? Zincirlerinden kurtuldu, ibadete açıldı. Bunu yapan bir irade var. Öbür taraf Yunanistan'a gidip müze olmalıydı diyor.
Doğmamış bebek için 170 bin istediler Gündem 'Atatürk'ün koltuğu parayla satıldı' Gündem Beyan etmediği üç villayı saklayamadı Gündem Murat Kurum'dan Büyük İstanbul Mitingi açıklaması Gündem