AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan İmamoğlu'na 'istifa' çağrısı

Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum, Buket Aydın'ın sunduğu programda açıklamalarda bulundu. Kurum İmamoğlu'na itafen, "Siz evinize gideceksiniz, gidemiyorsunuz. Nasıl olur ya böyle bir şey. Bırakın yeniden aday olmayı, şu an istifa etmelidir. " dedi.

Abone ol

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, Haber Global'de Buket Aydın'ın sunduğu Yüz Yüze programına katıldı. 

"DÖNÜP AYNAYA BAKMAK ZORUNDASINIZ"

Kurum, açıklamasında, "Bir bakıyorsunuz kendi ikballeri için nerede fırsat görseler oraya çadır kurmalar, kendi arkadaşlarını sırtından hançerlemeler. Ne oldu? Her şeyi biz biliriz anlayışı İstanbul'un ihtiyacı olan bir anlayış değil. İstanbul'da yaşayan gençlerin umudu olmak zorundasınız. İnsanlar trafikte 3 saatte işe gidiyorsa dönüp aynaya bakmak zorundasınız.

"ŞU AN İSTİFA ETMELİDİR"

"Algıyla 5 seneyi geçirdim yine algıyla devam ederim..." Yok öyle yağma. Siz evinize gideceksiniz, gidemiyorsunuz. Nasıl olur ya böyle bir şey. Bırakın yeniden aday olmayı, şu an istifa etmelidir. Ben böyle bir durumda olacağım, bir dakika oturmam orada. Çözüm ne? Yatırım, toplu ulaşım.

 dedi.

Murat Kurum: Ben 2 günde açarım Gündem Kırmızı bültenle aranan DEAŞ'lılar yakalandı Gündem Marmara'da batan gemiden yeni ayrıntılar! Gündem Yerel seçim yaklaştı, hangi ilde hangi adaylar önde? Gündem