AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: Bizimkiler gafsa onlarınki ne?

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Medyadaki videoları hakkında konuşan Kurum , "Biz gaf yapıyoruz. Bizimkiler gafsa onlarınki ne?" dedi.

Abone ol

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte adayların açlışması da hızlandı. AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum da Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 5. Gece programına konuk oldu.

"BİZİMKİLER GAFSA ONLARINKİ NE?"

Kurum konuşmasında, 

Biz ne yapsak akşam televizyonda görüyoruz. A yerine B de hemen televizyonda. Hiç projelerimizi, hayallerimizi konuşmuyorlar. Biz gaf yapıyoruz. Bizimkiler gafsa onlarınki ne?

 dedi.

"BİZ TOPLUMUN HER KESİMİYLE BERABER OLMAK ZORUNDAYIZ"

Kurum'un açıklamaları şu şekilde:

"Biz toplumun her kesimiyle beraber olmak zorundayız. Her kesimin dertlerini dinlemek zorundayız. Hafta sonu her yerde balıkçıları görürsünüz. Orada onlarla bir araya gelerek o hissi yaşıyorsunuz. Bende çocuklarımla balık tuttum. Çok güzel bir duygu. Orada İstanbul'un güzelliğini hissediyorsunuz.

"BENİM YOKLUĞUMU HİSSEDİYORLAR AMA BANA YANSITMIYORLAR"

Oğlum 'Baba bende senin gibi hizmet edeceğim, senin gibi çalışacağım' demesi beni gururlandırıyor. Kızım bir gün 'Baba çok çalışıyorsun, bizimle ilgilenmiyorsun' dedi. O bakanlığı bırak demeye kadar geldi. 'Bırakayım mı, istersen bırakırım' dedim. 'Bırakma, sen bırakırsan üzülürsün' dedi. Benim yokluğumu hissediyorlar ama bana yansıtmıyorlar. Eşim ilgileniyor.

"VATANDAŞLARIMIZIN EV ALMASI BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI"

Kolay kolay sinirlenmem. Genelde sakinim diyebilirim. 11 ilimizdeki depremde söz vermiştik, geçtiğimiz 6 Şubat'ta evlerin teslimi oldu. O gün orada beraber üzüldüğümüz, ağladığımız vatandaşlarımızın ev alması beni çok duygulandırdı.

"KEMAL SUNAL FİLMLERİNİ ÇEVİRİP ÇEVİRİP İZLERİM"

Akşamları geç gidiyoruz. Geç gidince çok vaktimiz olmuyor ama dizi film izlerken kafamı dağıtıyorum. Yerli ve yabancı hepsini izliyorum. Kemal Sunal filmlerini çevirip çevirip izlerim. Seyahat ederken de yarım saat bile olsa Kemal Sunal filmi izliyoruz. Hepsini bir kaç defa izledim.

Milli füze, hedefini vurdu Gündem Gazze'ye gönderilen yardım Mısır'a ulaştı Gündem Van'da çığ sebebiyle kapanan yol açıldı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, metro açılışında konuştu Gündem