Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanı Derya Yanık'tan eşcinsellerle ilgili açıklama

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanı Derya Yanık, 6 yaşındaki H.K.G isimli çocuğun evlendirilme iddiasıyla ilgili NTV'ye konuştu. Bakan Yanık konuşmasında, eşcinsellerle ilgili de önemli bir açıklamada bulundu.

Abone ol

NTV canlı yayınına katılan Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanı Derya Yanık, önemli ifadeler kullandı.

Bakan Yanık'ın açıklamaları şu şekilde:

Her seferinde söylediğimiz bir husus var. Biz devlet olarak bu ülkede yaşayan 85 milyon vatandaşın mezhebine, inancına, siyasal tercihine, cinsel eğilimine vs. bakmadan güvenliğini, her türlü sosyal, kamusal ihtiyacını karşılamakla yükümlüyüz ama aynı zamanda bu ülkenin ta başından itibaren anayasasının devlete yüklediği bazı sorumluluklar vardır. Nedir? Aile yapısının korunması. Nedir? Gençlerin psikolojik durumlarının korunması. Nedir? Kadın ve erkek ihtiyacı olan psikososyal desteğin sağlanması.

''EŞCİNSEL BİR VATANDAŞIMIZI KORUMAK BAŞKA BİR ŞEY ONAYLANMASI BAŞKA BİR ŞEY''
Çok açık söyleyeceğim eşcinsel bir vatandaşımızın hayatının korunması başka bir şey, eşcinselliğin onaylanması başka bir şey. Kimse bizden bunu beklemesin, bu kadar net.

Hayvan barınağındaki vahşet için istenen ceza belli oldu Gündem Erdoğan-Bahçeli görüşmesi 1 saat sürdü Siyaset Bakanlık olarak gözünün yaşına bakmayız Gündem O ilimizde okullar tatil Yerel Haberler