Ahmet Hakan'ın "Gazeteci değil" dediği Sevilay Yılman'dan jet yanıt: Dalaksız

CNN Türk'ün ekran yüzü Ahmet Hakan ile HaberTürk yazarı Sevilay Yılman arasında polemik yaşandı. Hakan'ın, Yılman için "Gazteci mazteci değil" demesi üzerine Yılman verdi veriştirdi. Sabah gazetesinde çalıştığı yıllarda kaleme aldığı "Ahmet Hakan'ın dalağı haber midir, değil midir?" başlıklı yazıyı hatırlatan Yılman, "Şahsın kuyruk acısı var" dedi.

Abone ol

İki büyük haber kanalının gündeme ilişkin programlarını yöneten iki isim karşı karşıya geldi. CNN Türk'te Tarafsız Bölge programı moderatörlüğü yapan Ahmet Hakan, Haber Türk yazarı Sevilay Yılman için "Sevilay Yılman gazteci mazteci değil. Erdoğan için bir zamanlar söylediği yazdığına baksın" dedi.

Bunu duyan HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, tepkisini de kaleme aldığı açıklamayla gösterdi. 

"GAZETECİLİĞİN NASIL YAPILDIĞINI ONA BEN GÖSTERMİŞTİM"
Twitter hesabından açıklama yapan Yılman şunları kaydetti:
İzlemedim ama onlarca böyle mesaj geldiğine göre Ahmet Hakan bunu demiş belli ki… Konu neydi de adım geçti bilmiyorum ama benim için “Gasteci masteci” diyecek en son adamdır kendisi. Zira gazeteciliğin nasıl yapıldığını ben ona ta Sabah Gazetesi’nde iken askerden muaf olduğu çürük raporu hikayesini belgeleri ile yazarak göstermiştim.

"KUYRUK ACISI VARDIR"
“Dalaksız” başlıklı yazılarım hala hafızalardadır. Kuyruk acısı vardır yani şahsın benden yana…

O nedenle onun benimle ilgili “gasteci masteci değildir” demiş olması onurdur.

"DALAKSIZ"
Yılman yazısının sonuna Sabah gazetesinde çalıştığı yıllarda kaleme aldığı "Ahmet Hakan'ın dalağı haber midir, değil midir?" başlıklı yazısını ekledi.

HDP-HÜDA PAR benzetmelerinin aslı var mı? SEÇİM 2023 Kılıçdaroğlu’nun ‘Alevi’ videosunun en çok izlenen video olmadığı ortaya çıktı Gündem Galatasaray'ın efsanelerini dolandıran banka müdürü hakkında flaş gelişme! Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg kredisi müjdesinin detaylarını paylaştı Gündem