Afyonkarahisar'daki öğrencilere Bakan Tekin'den sıcak bir yanıt

Afyonkarahisar'daki ilkokul öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den mektup yanıtı ve özel hediyeler aldı.

Abone ol

ÖNEMLİ GELİŞME

Afyonkarahisar'da bulunan Hisarbank 100. Yıl İlkokulu’nun 3-C sınıfı öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e yazdıkları samimi mektubun karşılığını aldı. Öğrencilerin heyecanı, bakanın göndermiş olduğu hediyelerle taçlandı.

ÖĞRENCİLERİN MEKTUPLA İLGİLİ DUYGULARI

Öğrencilerinin, Bakan Tekin’e yazdığı mektupları yanıtlayan Tekin, iyi dileklerini ileterek, eğitimin önemine vurgu yaptı. Bakan, mektubunda şu ifadeleri kullandı:

"Okulunuzu ziyaret etmeyi ve öğrencilerle yakından görüşmeyi çok isterim. Ülkemizin aydınlık geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Öğrencilerin, ders çalışırken eğlenmelerini, yeni arkadaşlıklar kurmalarını ve bolca okumalarını istiyorum."

OKUL YÖNETİMİ VE ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ

Okul Müdürü Mehmet Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencileri düşünen, sorgulayan bireyler olarak yetiştirmeye çabaladıklarını belirtti. Çınar; "Öğrenciler, bakanımıza mektup yazarak iletişim kurdular. Bunun sonucunda onlardan gelen yanıtla çok mutlu olduk." dedi.

Öğrencilerden Ömer Asaf Öksüz, "Mektubumuzu yazdık ve Bakan Tekin'in hediye gönderdiğini öğrenmek büyük bir mutluluk oldu. Bakan Bey’i okulumuzda görmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Diğer bir öğrenci Elisa Kundak, "Mektubumda teneffüslerin uzatılması için teşekkür ettim. Bir gün Bakan olmak istediğimi de yazdım. Hediyeler için teşekkür ediyoruz." diye ekledi.

Öğrenci Nimet Şen ise, "Mektubumuza yanıt geldiği için çok mutluyuz. Ben de vatanıma yararlı bir insan olmak istiyorum. İnşallah okulumuzu ziyaret eder." ifadelerini kullandı.

Sıla bebeğin teyzesi konuştu Gündem Menderes, Zorlu ve Polatkan İdamlarının 63. yıldönümünde anıldı Gündem Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Erzurum'da öğretmen ve öğrencilerle buluştu Siyaset Bolu'daki Ortodonti Kliniği: Mükemmel Sağlık Hizmeti Sağlık