Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç'tan 'depremzedelere hakarete' tepki: Depremden daha büyük bir felaket

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önde gelmesine tepki gösteren CHP'liler depremzedelere yönelik skandal hakaretlerde bulundu. Bu paylaşımlara tepki gösteren Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç, "Depremzedelere tepki, depremden daha büyük bir felaket" dedi.

Abone ol

64 milyonu aşkın seçmenin oy kullandığı Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı.

İlk turda deprem bölgesinde en çok oyu Cumhur İttifakı aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kılıçdaroğlu'na fark atmasını hazmedemeyen muhalefet yanlısı hesaplar depremzedelere hakaret edip küfürler savurdu.

Depremzedelere 'Keşke daha çok ölseydiniz, beter olun, hakkımız haram olsun" şeklinde hakaretler edildi.

"DEPREMDEN DAHA BÜYÜK BİR FELAKET"
Haberet.com youtube kanalının konuğu olan Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç, yapılan paylaşımlara tepki gösterdi. Oruç, "Depremzedelere tepki, depremden daha büyük bir felaket" dedi.

Oruç'un Haberet Haber Müdürü Cuma Obuz'a aktardıkları şöyle;

"Biz bu süreçte Adıyaman’a 85 belediye tarafından yardım aldık. Hiç adını duymadığımız sosyal yardım kuruluşlarından yardımlar aldık. Sahada Hristiyan kardeşlerimiz de vardı Müslüman kardeşlerimiz de... Herkes insani yardım için oradaydı. Sosyal yardımlaşma ve sosyal dayanışma insani bir eylemdir. Bu insani eylemi biz depremden sonra iliklerimize kadar hissettik. Bu bizim acımızı hafifletti.

"DEPREMDEN DAHA BÜYÜK FELAKET OLURDU"
Bu yapılan hakaretler ve eylemler münferit olduğu için içimiz rahat ediyor eğer bu eylemler münferit değil de kitlesel olsaydı ve arkasında kurum ve kuruluşlar olsaydı bu depremden daha büyük bir felaket olurdu. Siz bu yardımları bir amaç için ve bir yönlendirme için yaparsanız bunun adı insani yardım değildir bunun adı siyasi misyonerliktir. Adıyaman şehri huzurun hoşgörünün şehridir. Eğer birileri bir amaç için bu şehre yardım yapmaya geliyorsa Allah rızası için gelmesin."

Şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu ve Akşener'in çelengini kırdılar Gündem Çiftçi, CHP'den aldığı gübreyi iade etti Gündem 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehit ailelerine telefon Gündem