Adana'da Kaza: Genç Atlet Hayatını Kaybetti

Adana'da meydana gelen kazada 14 yaşındaki atlet Yağmur Dedecan yaşamını yitirdi, babası ve ablası yaralandı.

Abone ol

Adana'da meydana gelen bir kazada, 14 yaşındaki genç atlet Yağmur Dedecan hayatını kaybederken, babası ve ablası ağır yaralandı. Yangın çıkmadan önce özel bir kulüpte atletizm eğitimi alan genç sporcu, yaşanan üzücü olayla birlikte aile içinde derin bir yasa neden oldu.

Kaza Detayları

Elde edilen bilgilere göre, Ahmet Dedecan (45) yönetimindeki otomobil, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu üzerindeki Çukurova ilçesi civarında devrildi. Kazanın ardından olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri hızla intikal etti. Yapılan incelemelerde Yağmur Dedecan'ın kazada yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ailenin Yaşadığı Acı

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan babası Ahmet ve 20 yaşındaki ablası Hazal Afşin Dedecan’ın durumu ciddiyetini koruyor. Kızının cenazesini almak için Adana Adli Tıp Kurumu'na gelen anne Taybet Dedecan (44), gözyaşları içinde yaşadıklarını aktardı. "Kızım bu yıl spor lisesine başlayacaktı. Çok hayalleri vardı ama yarım kaldı. Allah'ım yanına aldı. Nur içinde yatsın. Pamuk gibi bir çocuktu," ifadelerini kullandı.

Cenaze Töreni

Genç atletin cenazesinin, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verileceği belirtiliyor. Aile, yaşanan bu acı olayın ardından destek bekliyor.

Adana'da otomobilin devrilmesi sonucu 14 yaşındaki sporcu öldü, babası ve ablası yaralandı. Kızının cenazesini almak için Adana Adli Tıp Kurumuna giden anne Taybet Dedecan'ı (sağda) yakınları teskin etti.

Samsun Limanı'nda 'Astoria Grande' Kruvaziyeri göz doldurdu Gündem Erzurum'da trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı Gündem Ankara'da Vinç Yan Yattı: Olayda Yaralanma Yaşanmadı Gündem Bakan Fidan, Kuzey Makedonya ile ilişkilerin gelişimi üzerine açıklamalarda bulundu Gündem