Adana'da çıkan depremde enkaz altında kalarak yaralanan 49 depremzede ve 25 refakatçi Türk Hava Kuvvetlerine ait nakliye uçağı ile İstanbul'a getirildi VİDEO

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından arama-kurtarma çalışmaları sonrasında kurtarılan yaralı depremzedelerin tedavi süreçleri başladı. Adana'dan havalanan, 49 yaralı depremzede ve 25 refakatçi taşıyan Türk Hava Kuvvetlerine ait nakliye uçağı, Atatürk Havalimanı'na indi.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler sonrasında enkaz altından çıkarılan yaralıların İstanbul’a nakli devam ediyor.

Adana'dan kalkan, 49 yaralı ile 25 refakatçinin bulunduğu "C130" tipi askeri nakliye uçağı, 04.10 sıralarında Atatürk Havalimanı’na indi.

Sağlık görevlileri ve askerler tarafından sedyelerle uçaktan ambulanslara nakledilen yaralılar, İstanbul'daki hastanelere sevk edildi.

Tuttuğu kolon elinde kaldı! "Bu bina bizim tabutumuz" Gündem İlk isteği Müge Anlı çorbası oldu | VİDEO Gündem En zor yayın... Adıyamanlı muhabir gözyaşlarına engel olamadı Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem