Abdullah Gül'den Ekrem İmamoğlu açıklaması

Abdullah Gül, mahkemenin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verdiği 2 yıl 7 ay hapis cezası ile ilgili 'Bugünkü mahkeme kararı sadece Ekrem İmamoğlu'na değil Türkiye’ye karşı yapılan büyük bir haksızlıktır. Millet iradesi her şeyin üstündedir. Üst mahkemelerin bu yanlışı düzelteceklerine inanıyorum.'' dedi.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Seçim Kurulu Başkan ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı ve İmamoğlu'na, 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Altılı masa liderleri İmamoğlu'na verilen cezaya karşı yarın İstanbul'da Saraçhane’de bir araya gelme kararı alırken 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sosyal medya hesabından mahkemenin kararını değerlendirdi.

Abdullah Gül, mahkemenin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verdiği 2 yıl 7 ay hapis cezasını değerlendirdi. Gül, ''Bugünkü mahkeme kararı sadece Ekrem İmamoğlu'na değil Türkiye’ye karşı yapılan büyük bir haksızlıktır. Millet iradesi her şeyin üstündedir. Üst mahkemelerin bu yanlışı düzelteceklerine inanıyorum.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'dan döndü Gündem Kılıçdaroğlu'ndan miting çağrısı Gündem AK Parti'den ilk açıklama geldi Siyaset Akşener, Cumhurbaşkanı'nın sözleriyle seslendi Gündem