ABB Başkanı Yavaş: "Adaylık Tartışmaları Gereksiz"

Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığına dair tutumlarını net olarak açıkladı ve tartışmaları gereksiz buldu.

Abone ol

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki spekülasyonlara yönelik yaptığı açıklamada, "Partimiz aday gösterirse aday oluruz. Bunun haricinde konuşacak başka bir şey yok" dedi.

İzmir Caddesi'nde Gençlik Kütüphanesi Açılışı

Yavaş, açıklamalarını İzmir Caddesi'nde açılışı yapılan 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi'nin ardından gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili yapılan tartışmaları gereksiz olarak değerlendiren Yavaş, “Sayın Özgür Özel, adaylık hakkında bir şeyler belirtti. Ancak böyle bir gündem yokken tartışmaların sürdürülmesini yanlış buluyorum,” şeklinde konuştu.

Temizlik Çalışmaları ve İmamoğlu'na Desteği

Okul temizliği konusundaki yaklaşımlarını da paylaşan Yavaş, 632 okulun hijyen talebinde bulunduğunu, her hafta en az 50 okulun temizliğini gerçekleştireceklerini ifade etti. Ayrıca, Ankara'daki 16 belediye başkanı olarak tüm okulları temizlemeye talibiz,” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili dava konusuna da değinen Yavaş, “Yargının siyasete alet edilmesi, hukuka olan güveni zedeler,” diyerek endişelerini dile getirdi. CHP içindeki ilişkiler konusunda ise, “Hiçbir sıkıntı yok, bizler sadece hizmette rekabet ederiz,” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Caddesi'nde yaptırılan 100. Yıl Gençlik Kütüphanesi'nin açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Osmanlı'nın İlk Demir Yolu Projesi Gündem Isparta'nın Yeni Valisi Abdullah Erin kimdir? Gündem Türkiye Jokey Kulübü 12. Resim Yarışması Sonuçlandı Gündem Azerbaycan'ın İlk Yerli Lazer Silahı: Fireforce Gündem