9 yaşında National Geographic dergisinin kapağında yer alan ilk transseksüel Avery Jackson, daha fazla 'kız' olmak istemediğini açıkladığı için linç ediliyor!

2017 yılında henüz 9 yaşındayken sapkın düşüncelere malzeme edilen Avery Jackson, National Geographic dergisinin kapağında yer alan ilk transseksüel kişi olmuştu. "Kız olmanın en iyi yanı artık erkek gibi davranmak zorunda kalmamamdır" diyen küçük çocuğun daha fazla kız olmak istemediğini açıklamasıyla linç ve nefret yağmuruna tutulması bir oldu! Avery'nin annesi oğlunun güvende olmaması nedeni ile taşınma kararı aldıklarını belirtti.

Abone ol

6 yıl önce 9 yaşındaki Avery Jackson, National Geographic dergisinin kapağında yer alan ilk transseksüel kişi olmuştu.

"Kız olmanın en iyi yanı artık erkek gibi davranmak zorunda kalmamamdır" sözleriyle National Geographic dergisinin kapağında yer alan Avery, artık kız olmak istemediğini açıkladı.

9 yaşındaki Avery Jackson, National Geographic dergisinin kapağında

Henüz küçük bir çocuğun trans olamayacağını savunanlara karşı homofobik yakalaşan sapkın düşünce destekçileri, şimdi de Avery'nin kararını da bir 'linç konusu' haline getirdi.

Avery Jackson

4 yaşında transseksüel olarak ortaya çıkan ve 2017 yılında henüz 9 yaşındayken dergi kapağında 'cinsiyet devrimi' adı altında yer verilen Avery'nin annesi ise çocuğunun "artık evinde güvende hissetmediği" gerekçesiyle Missouri'den taşınma masraflarının karşılanması için bir bağış toplama kampanyası başlattı.

Avery'nin annesi bağış kampanyası başlattı
İmamoğlu yine yakayı ele verdi Gündem Kılıçdaroğlu'nun acı günü Gündem Yanardağ'ın ifadesi ortaya çıktı: İroni yapmış! Gündem SON DAKİKA! Muğla'da korkutan yangın Gündem