10 il için sağanak yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 ilde beklenen kuvvetli yağış nedeniyle "sarı" kodlu uyarıda bulundu. Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Balıkesir, Bursa, Kütahya, Eskişehir, Çorum, Çankırı ve Kastamonu çevrelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Abone ol
  • Ülkenin birçok yerinde hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyrederken, bazı bölgeler ise yağmura teslim.
  • Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından gök gürültülü sağanak yağış beklenen şehirleri ve bölgeleri "sarı uyarı" kodu vererek duyurdu.

10 İLDE ETKİLİ OLACAK

  • Yapılan son tahminlere göre yağışlar, gelecek 3 saatlik periyotta Balıkesir'in güney ve doğusu, Bursa'nın güneyi, Adana'nın doğusu, Kahramanmaraş'ın güneybatısı, Kütahya, Eskişehir, Osmaniye, Çorum, Çankırı ve Kastamonu çevrelerinde yerel kuvvetli olacak.

UZMANLARDAN UYARI

  • Verilen uyarı sonrası uzmanlar, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı halkı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.
İzmir'deki 'Seçil Erzan vakası'nda yeni gelişme! Gündem Şehit babası: Ben de Kürdüm, Allah belanızı versin Gündem Van'da korkutan deprem! Gündem Kılıçdaroğlu'ndan SHP ile ilgili iddialara yanıt Gündem